Pitiánerek

2015. június 09. 17:29

Úgy gondolják, hogy Magyarország számolatlanul, tízezrével engedje be az afrikai, ázsiai és ki tudja honnan érkező menekülteket, ők a baloldal, avagy az úgynevezett baloldal képviselői.

2015. június 09. 17:29
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Most nem a Fidesz Lendvay utcai székházának ablakait törik be, most nem egyetemek előadótermeit foglalják el  -nagy szeméthalmot hagyva maguk után -, most nem a gipszből öntött Orbán szobrot döntik le és a fejét focilabdának használva rugdossák az utcán, nem hidat foglalnak és közintézményeket, nem utakat zárnak le törvénytelenül. Szegényes fantáziájuk ezúttal a plakátrongálás felé fordult. Azok ellen a kormányzati plakátok ellen fordulnak, amelyek párbeszédre, véleménynyilvánításra ösztönzik az embereket, hogy legyen döntési joguk a magyaroknak a bevándorlásról, a bevándorlókról, az úgynevezett menekültekről és a terrorizmus visszaszorításáról.

Ők, kevesen – a Ha-Há-soktól a mindenfajta kis mozgalmakig -, akik úgy gondolják, hogy Magyarország számolatlanul, tízezrével engedje be az afrikai, ázsiai és ki tudja honnan érkező menekülteket, ők a baloldal, avagy az úgynevezett baloldal képviselői. Szerintük – jelen esetben az Együtt aktivistái szerint – Magyarországnak nincs joga eldönteni, hogy kit enged be területére, kit támogat, kit tart el sok pénzért, kinek ad munkát, otthont, természetesen a hazai munkát keresők hátrányára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. június 10. 16:33
""""""""" Ez nem polgári engedetlenség. Ehhez nem kell bátorság. Ahhoz kellett bátorság, amikor az 1956-os levert forradalom és szabadságharc után a falra kerülő kádári, kommunista plakátokat letépték a fiatalok, mint például ilyen felirat miatt: ,,vesszenek a sötétben bujkáló ellenforradalmárok”, “az október 23-i ,,békés tüntetést“ követte a fegyveres ellenforradalmi lázadás”, “fasiszta, reakciós elemek megkísérelték megdönteni a népi demokráciát s visszaállítani a kapitalista rendszert”. Na ehhez a plakát letépéshez vagy új plakátok felragasztásához kellett bátorság. Emiatt nem rendőri figyelmeztetés, szabálysértési eljárás indult, hanem súlyos börtön büntetés, akár halál is járt. Azok a fiatalok akkor Magyarországért, a hazájukért tették, amit tettek. Hazájuk érdeke volt számukra a fontos. Rongálók, provokátorok, számotokra számít valamit a magyar érdek? Javasolom tessék a mostani helyett valami mást kitalálni! Akár lehetne valódi ellenzékként viselkedni, valódi programokkal, elképzelésekkel. Addig ezek a próbálkozások, csak pitiáner szösszenetek maradnak meg az emlékezetben, a magyar történetírásban. """""""" De a megbízóik erre utasították őket. A megbízókat csak a másik hazájuk érdekli.
poppyflower again
2015. június 10. 14:44
Na, az öreg kommunistát is a frontra küldte a fidesz terelőjuhásznak...:))))))))))
gomeli1213
2015. június 10. 14:43
nem emlékszem pontosan: ki is árulja pénzért az állampolgárságot külföldieknek? Köztük rengeteg bűnözőnek! Hülyék vagytok mind,ezzel a vadbarom Stefkával együtt. Olyanokról beszéltek amiről felesleges. Bróker-buli,és egyéb tolvajlások talonban.Parasztvakítás!
áfonya
2015. június 09. 19:54
Gyurcsányék tudják hogy az erdélyi magyarokat nem lehet az anyaországi magyarok ellen uszítani ,ezért gyurcsányék vad idegeneket befogadnák honosítanák a magyarokra uszítanák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!