Lennék politikus!

2015. június 30. 10:08

Véleményem szerint nőknek nem lenne szabad politizálni. Nem is értem, miért vannak együtt ott? A nőt a férfi gátolja, a férfit pedig a nő. A kettő egymást tökéletes diszharmóniával zárja ki az országirányítás hadszínteréről. Interjú.

2015. június 30. 10:08
Nagy Alekosz
Közízlés

Közízlés: Szerinted kik a legstílusosabb pasik a Parlamentben?

Alekosz: Véleményem szerint Pintér Sándor a legstílusosabb! Személy szerint nekem ő az első számú! Mind emberileg, mind politikai módszereit tekintve, mind kommunikációja, őt hozza nekem a legközelebb magamhoz. Tetszett, ahogyan Kazimir Annamária újságírót kezelte. Stílusból Jeles! Egyedül ő hordja úgy a nyakkendőt, hogy az ingei gallérjain gomb található, ami közé teszi be a nyakkendőt. Stílusos, de csak nála! Amúgy Orbán Viktornak jól állnak a kockás ingek! Gyurcsány Ferencnek pedig nem kellene önazonosságot gyakorolni a fiatalokkal, és nem kellene dorgókban mászkálnia. Neki határozottal a visszafogott öltöny a Tuti! Milliárdoshoz illő üzletember megjelenés. Semmi dorgó meg hasonló! És Mercédesz! Ez nagyon fontos! Semmi Audi, ne adj Isten BMW. Nem. Csak is a Mercédesz jöhet nála - náluk számításba!

Közízlés: És a kik a legcsinosabb politikusnők ma Magyarországon?

Alekosz: Véleményem szerint nőknek nem lenne szabad politizálni. Pontosabban lehet, de akkor meg férfiak ne legyenek ott. A házasság szép dolog, de ne az emberek bőrén, szemük láttára éljenek házas életet a nők és a férfiak a Parlamentben. Mert ha egy férfi és egy nő egy légtérben van, abból csak a baj van. Az evolúció, a Világtörténelem és a tudomány is számtalanszor bebizonyította már ezt. Nem is értem, miért vannak együtt ott? A nőt a férfi gátolja, a férfit pedig a nő. A kettő egymást tökéletes diszharmóniával zárja ki az országirányítás hadszínteréről. ()

Közízlés: Régebben nyilatkoztad, hogy Gyurcsány Ferenc stílusa és kommunikációja nagy hatással van rád. Ez az öltözködési stílusára is vonatkozik?

Alekosz: Mindenképpen! Gyakorta érzem magam Milliárdosnak, és gyakorta képzelem el, hogy a Rózsadombon van a Villám! Egyszerűen meghozza az étvágyamat Gyurcsány Ferenc látványa! Általában marhabélszín krumplipürével az, amire gondolok akkor, amikor látom Gyurcsány Ferencet. Pár éve, azon a bizonyos Márczius 15.-i havas és hideg napon, egy nagyon hangulatos képet posztolt az otthonából Gyurcsány Ferenc. Azóta is mindig az a hangulat kerít hangulatába minden Márczius 15.-én. Azt hiszem pulóverben volt és egy ablak előtt állt, amit a hó már félig betakart. Melegséget és előkelőséget sugárzott az a kép. Kedvelem Gyurcsány Ferencet! :)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. június 30. 20:59
holnaptól mehetünk büntetlenül kétfarkú kutyás bevándorlóbarát ellen plakátokat tépni és lefesteni ... jöttök ti tis?
Quet
2015. június 30. 20:58
Jajj, ez meg mit ivott össze?
atila68
2015. június 30. 18:43
Vessetek a mókusok elé de én erre nyomtam egy kövér lájkot. Abszolút a helyén kezeli a közéletet.
incze
2015. június 30. 18:02
nem butább mint harrach
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!