Én se hagyom szó nélkül, ha a Jobbik tovább erősödik

2015. június 02. 16:34

Közéleti szereplőként sokáig nem akartam beleszólni a politikába, de ha ez a néprajzi szakkör még nagyobb teret nyer, akkor én is felemelem a hangom ellene. Interjú.

2015. június 02. 16:34
Majka
Quart

Te ózdi vagy. Mit szólsz ahhoz, hogy jobbikos polgármestere lett a városnak?

Én vagyok a legnagyobb ellensége annak, ha valakit bőrszín, vallás vagy a nemi identitása alapján ítélnek meg, de nem dughatjuk homokba a fejünket. Vannak olyan részei az országnak, ahol valamit tenni kell az ellen, ami ott folyik. Ózd pedig - kimondva, kimondatlanul - egy ilyen hely. Abszolút benne volt a levegőben a győzelmük.

Akik budai villákból hozzák a döntéseket, azoknak sajnos fingjuk sincs arról, hogy milyen lehet vidéken nyomorban élni. A fideszesek szarul irányították a várost, nekem személyesen is voltak kellemetlen élményem velük. Vona Gábort egyébként nem tartom hülyének, ő csak egy srác, aki pénzt akar keresni, akiket viszont maga köré gyűjtött, több mint vállalhatatlanok. Ha az ő ötleteik szerint kormányoznának az országban, az a sötét középkor visszatérését jelentené.

Közéleti szereplőként sokáig nem akartam beleszólni a politikába, de ha ez a néprajzi szakkör még nagyobb teret nyer, akkor én is felemelem a hangom ellene. Mondjuk most, hogy megerősödtek, egész mást gondolnak a világról. Már Vona Gábornak se annyira sietős zsidózni és cigányozni. Egy konszolidált, fiatalos párttá váltak, ami a vesztüket is fogja okozni, hiszen az tette erőssé őket, hogy bonyolult kérdésekre egyszerű válaszokat adtak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. június 03. 10:54
Vegyél már vissza.Te nem közszereplő,vagy hanem egy kis köcsög liberálceleb.
kukagyerek
2015. június 03. 10:08
orbán-majka-gyurcsány-édenhotel-győzik-e
Theorba
2015. június 03. 09:27
Nekem szintén úgy tűnik, hogy ö is a "térdre csuhások", és a "hálaadó mise" útját tapossa...
Wazze
2015. június 03. 09:08
"ha valakit bőrszín, vallás vagy a nemi identitása alapján ítélnek meg" A cigány megtalálta a fő problémát! Valószínűleg a bőrszín lesz az!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!