„Két cideren alapuló sör is volt a feszten, és bár mindkettő máshogy készül, azért összehasonlítottam őket. A Kelemen Ottó által készített OK Brewery-s Fusion Cider esetében a cidert hidegen simán csak átfolyatták az észak-amerikai komlón egy ügyes szerkezet segítségével, és utána már csapolták is. A technika miatt csak egy kis kesernye volt benne, hagyták a cider-t dominálni, ott volt benne az alma, a citrus, kicsit száraz füves illattal és ízzel, kis cserességgel. Nagyon friss volt, könnyű, üdítő, a komlózás pont hogy adott neki egy kis izgalmat, de nem nyomta el, nem változtatta meg az alapot.
A másik a Hopfanatic, The Infusion dupla IPA, amihez 1200 kg almának a levét használták fel. Illatban éreztem a komlót, ízben pedig nagyon sok a citrus, grapefruit, lime. Leginkább savanyú és kész. Cseres, kesernyés, viszonylag magas alkohol társul mellé (8%). Szerintem teszek még vele egy kísérletet, mert tetszik az elképzelés, de ez most nem győzött meg. (...)
A Serforrás Corvinus Rex nevű, tokaji aszúval készült sörét már csak szakmai megfontolások miatt is meg kellett kóstolnom, de amúgy is kíváncsi voltam rá. Saját aszút használnak hozzá, azzal együtt erjesztik és hernádvölgyi malátát használnak hozzá. Édes, kicsit mézes illatban és ízben is, plusz szőlőlé, kis feketetea, citrus. Vékony test, kevés szénsav, túlzott benne az édesség, lágy az egész. Nem igazán tetszett, nem volt elég karakteres.”