Milliárdos átverés

2015. június 20. 10:18

Így aztán eltapsoltak egymilliárdot a nemzeti konzultációra, hogy még csak a látszatát sem teremtették meg annak, hogy el is olvasták a véleményeket.

2015. június 20. 10:18
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

„De miért mindössze egy hetet adtak a belügyminiszternek, hogy találja ki, hogyan építi meg a vasfüggönyt, majd másfél hónapot a gazdasági miniszternek az építkezés költségeinek előteremtésére? Ha nem az üzleti lobbik sürgették a döntést, csakis a hiúság állhat a háttérben. Merthogy Orbán Viktornak hétfőn komoly kihívója akadt a »kinek van jobban tele a puttonya Brüsszel töketlenkedéseivel« versenyben.

Az olaszok. Rövid időn belül több vezető kormánypolitikusuk, köztük a miniszterelnök és a belügyminiszter is figyelmeztette Brüsszelt és az Európa peremétől távolabbi, gazdag, mostanság határaik lezárását fontolgató hatalmakat: vagy közösen oldják meg a problémát, és szolidárisak lesznek a menekültáradattól leginkább sújtott országokkal, vagy Olaszország saját megoldással él. Nehogy már beelőzzenek az olaszok! Nehogy már ne Orbán és kormánya legyen Európa megmentője! Így aztán eltapsoltak egymilliárdot a nemzeti konzultációra, hogy még csak a látszatát sem teremtették meg annak, hogy el is olvasták a véleményeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. június 22. 07:12
"Milliárdos átverés" Csak nem ennyibe került a Teller leveletek?
Peter8811
2015. június 21. 19:48
Le kéne már fogynod Fekete bácsi most halt meg a 400 kilós angol haverod napi 20 fontot költött csokoládéra.
soelmo
2015. június 21. 19:12
Pedig bizony felhasználták a kérdőíveket és egy részét már fel is dolgozták és azt az eredményt hozta, hogy a lakosság túlnyomó része (érthetően) nem kér az iratok, identitás nélkül vándorló felbérelt ügynökök tömeges bevándorlásából. Ha semmi nem történt volna, csak a koszovói nem üldözött tömegek vezényszóra való beözönlése, majd visszavonása, akkor is tudni lehet, hogy ez az ukrajnai puccshoz hasonló U.S. akció, hiszen tulajdonképpen az is Európa ellen szerveződött. Természetesen ettől a mesterséges lénytől nem vártam mást, hiszen az ellenkezőjét is ugyanígy megtenné.
balbako_
2015. június 21. 09:51
Európa ébredezik, csak nálunk böfög még vissza a multikultúrává vedlett posztkommunista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!