Blöff

2015. június 19. 08:42

Lehet, hogy nem fog megépülni a kerítés, mint ahogyan a halálbüntetést sem vezeti be a Fidesz.

2015. június 19. 08:42
A szerk.
Népszabadság

„A kormány 20-25 milliárd forintra taksálja egy nagyjából ugyanakkora kerítés költségét, mint amekkorát a bolgár–török határon építenek – nyolcszor annyiból. Vagy a bolgárok épí­tenek elképesztően drágán, vagy a magyar kormány hagyta ki a számításból a költségek egy részét, ami igencsak meglepő lenne.

Arról nem is beszélve, hogy a kerítés csak őrizet és elektronikus megfigyelés esetén lehetne hatékony, vagyis folyamatos és hatalmas kiadást jelent majd – már ha megépül. Lehet, hogy nem fog megépülni, mint ahogyan a halálbüntetést sem vezeti be a Fidesz – nocsak, még egy blöffgyanús bejelentés, amelyet immár biztosan nem követ cselekvés.

Nagyjából olyan, mint a budapesti olimpia: beszélni lehet róla, ha másra nem is jó.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. június 19. 11:05
Mars vissza a csatornába, bolsi patkányok!
Drágha Márió
2015. június 19. 10:38
A halálbüntetés bevezetése nem EU-kompatibilis(másrészt elrettentő hatása sincs,mert a világ összes rablógyilkosa azt hiszi,hogy őt nem fogják elkapni),az ,,ideiglenes" kerítés építése viszont ,,szükséges rossz",csakúgy,mint a paksi bővítés...
MZ/X
2015. június 19. 09:32
Ezt elkúrtátok megint..
kjkj945
2015. június 19. 09:20
Lehet, hogy a szerk egyszer normális lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!