A szélsőjobb is kellett a brit kétharmadhoz

2015. május 10. 10:31

A konzervatívok hírhedten szeretnek rókákra vadászni, nos, úgy tűnik, hogy Cameron sem felejtette el ígéretét.

2015. május 10. 10:31
Földi Bence
benyóblog

Na de mi lesz most?

Például rókavadászat. 2014-ben a Konzervatív Párt azt ígérte, hogy ha kormányra kerül, akkor eltörli a Tony Blair miniszterelnöksége alatt hozott, vadászatot korlátozó törvényt. A konzervatívok hírhedten szeretnek rókákra vadászni, nos, úgy tűnik, hogy Cameron sem felejtette el ígéretét.

foglaltak szerint szavazást tartanak majd az Alsóházban a vadászattal kapcsolatban, ahol mindenki a saját belátása szerint voksolhat.

De lesz más is. Alex Salmond, a Skót Nemzeti Párt volt vezetője, korábbi skót miniszterelnök szerint például gyorsan, pár hónap alatt erodálódik majd a a konzervatív többség az Alsóházban. Salmond — aki libdem jelölttől vette el a mandátumot, visszatért a parlamentbe — szerint hamarosan ismét hallatják majd a hangukat, a konzervatívok kárára.

Hogy tényleg így lesz-e, az majd elválik, de annyi bizonyos, hogy a konzervatívok ilyen arányú győzelme meglepő. Majd kiderül, mihez kezd a többséggel Cameron és pártja.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosettastone
2015. május 10. 18:41
Harmatgyenge írás
Burmin
2015. május 10. 12:31
Na ez a faszi írt. Tulajdonképp semmit...
Berecskereki
2015. május 10. 12:11
Földi Bence téved, amikor a szélsőjobbnak állítja be a győzelmet. A választás eredményének mandátum számai jól érzékelteti, hogy a liberálisok támogatottságának nagyarányú csökkenése okozta konzervatívok nagyobb arányú győzelmet. A konzervatívok 330 mandátummal győztek és ez 24 mandátummal több, mint a korábbi választásé. A liberális párt 8 mandátumot ért el, amely 47 mandátummal kevesebb, mint amit a korábbi választáson elértek. Esetleg még számításba jöhet a munkáspárt. A munkáspárt lett ugyan a második legnagyobb párt a 232 mandátummal, de a megelőzőhöz viszonyítva 26 mandátummal kevesebb.
Fakutya Vigyora
2015. május 10. 11:43
Bodrogi Gyula szerint rosszindulatból gyanúsítják Stohl Andrást azzal, hogy a színész annak ellenére vadászott, hogy bevonták a fegyvertartási engedélyét Stohl a Blikk értesülései szerint Zirc környékén lőtt ki egy kapitális szarvasbikát a hétvégén, ám a lap állítása szerint a vadat egy másik vadász nevén jegyezték be a vadászkönyvbe. http://velvet.hu/celeb/2010/09/28/bodrogi_gyula_szerint_stohl_andras_fair_vadasz/ Anyád.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!