Vissza Horn Gyulához

2015. május 06. 18:19

Gyufaferi „ingyen vize” (ha még csak egy lavórnyi is), akkorát szólt a hétvégi majálison, hogy még ma sem tértünk magunkhoz. Megadta az alaphangot a 2018-as kampányokhoz.

2015. május 06. 18:19
Boris Vian
Tutiblog

„Lehet ezt többféleképpen szépíteni, részletezni, számolgatni, vagy éppen kissé tompítani, hogy mi is a különbség az ingyenes dolgok populista ígérete és a térítésmentes »NÉMI víz és áram« között, mint ahogy azt Totó kutya méltó örököse, a Vágópisti is megtette. Bárhogy is: Gyufaferi »ingyen vize« (ha még csak egy lavórnyi is), akkorát szólt a hétvégi majálison, hogy még ma sem tértünk magunkhoz.


Megadta az alaphangot a 2018-as kampányokhoz.

Ugyanakkor vannak sikertelen viccpártok is, mint például a 2007-ben alakult ukrán Internet Párt, amely 2014-ben megpróbálta elnökjelöltként regisztrálni Darth Vadert, illetve a listájukra tették Yoda nagymestert is. De sajna: az ukrán választási bizottság elutasította a beadványukat, így nem mérethették meg magukat a Star Wars-hősök. És ha már viccpártról van szó, náluk is megjelent egy-egy ingyenes ígéret! Informatikai és nyelvi képzést biztosították volna térítésmentesen minden ukrán állampolgárnak. (...)

A tett halála az okoskodás, de mielőtt elcsábulnánk az ingyenesség ötletétől: vegyük számításba, hogy a DK egyedül nem lesz képes kormányt alakítani, tehát szükségük lesz a PM politikusaira is, akik viszont a havi 50 ezer magyari dollárt létezésért cserébe adott ingyendollárban vélik megtalálni a választ a 21. század összes kihívására.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2015. május 07. 06:50
Az egyedül álló férfiaknak ingyen tábori fapinát!
Berecskereki
2015. május 06. 19:23
Azért nem kell Bonapartét idézni, hogy "kenyérrel és vassal Kínáig is eljut Franciaországból", mert nekünk is van egy nagy harcosunk akik úgy gondolta jeges-vizes vödörrel, egy lóval és egy síró gyerekkel a bársonyszékig is el lehet jutni. Elképzelem amint Gyulaferi beáll egy lavór vízbe és a lavórba áramot vezet, micsoda gyönyörbe lesz majd része. Talány futtában még a miniszterelnöki széket is beveszi.
*ufó*
2015. május 06. 19:20
Hát én biztos nem fogom megvédeni a Gyurcsányit, de amint a köztudott, a Fidesz betűszóban az i betű jelentése: ingyenélő herék. :)
paraklétosz
2015. május 06. 18:44
Az ingyenéléshez való jog az smafu? Tassza meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!