Troll

2015. május 05. 08:06

Újra kiderülni látszott ugyanis az, hogy míg miniszterelnökként Kelet felé néz és a romkocsmák félhomályában merengő egyetemistákon gúnyolódik, addig apaként már a nyugati felsőoktatásban látja a jövőt.

2015. május 05. 08:06
Boda András
Népszabadság

Csakhogy van pár dolog, amire talán mégis érdemes felhívni a figyelmet. Mindenekelőtt jeleznénk: szó sincs arról, hogy a »baráti szaksajtó lyukra futott volna«, egyszerűen csak végezte a dolgát. Orbán Gáspár első bejegyzése alapján ugyanis megírták, hogy a kormányfő újabb gyermeke indul külföldre tanulni. Megírta, mert valóban volt némi hírértéke az ügynek, de nem Orbán Gáspár személye, hanem Orbán Viktor miatt. Újra kiderülni látszott ugyanis az, hogy míg miniszterelnökként Kelet felé néz és a romkocsmák félhomályában merengő egyetemistákon gúnyolódik, addig apaként már a nyugati felsőoktatásban látja a jövőt, a méregdrága svájci iskolában tanuló lánya után a fiát is engedné Nyugatra, használható diplomáért. És akkor rögzítsük azt is: a kinevetett »baráti szaksajtó« akkor is kifogástalanul – hogy mást ne mondjunk: a közmédia számára mintaértékűen – tette a dolgát, amikor frissítette a cikkeket, és pontosan megírta, hogy Orbán Gáspár csak viccelt, szó sincs Heidelbergről.

Meglehet persze, hiba túlságosan komolyan venni a fiatalember nyilvános bejegyzéseit, kár bármiféle magyarázatot, főként konklúziót keresni, hiszen valójában még azt sem tudni, hol indult, és meddig tart a trollkodása.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2015. május 05. 09:26
Megérdemelte a sz@rházi sajtó, hogy az Orbán fiú hülyére vegye. A politikus gyermeke, ha maga nem vállal politikai szerepet, tabu. Tessék végre megérteni a legaljasabb újságírónak is. A kényszeredett érvelés hazug. Orbán Gáspár felnőtt ember, a magánéleti és tanulmányi döntéseit maga hozza, nem a szülei. Vagy az újságíró hölgyek és urak a saját huszonéves gyermekeik helyett maguk hozzák a döntéseket? Persze, hogy nem. Hát kéretik mások esetében is ehhez tartani magukat.
kaszandra
2015. május 05. 08:54
"Meglehet persze, hiba túlságosan komolyan venni a fiatalember nyilvános bejegyzéseit, kár bármiféle magyarázatot, főként konklúziót keresni, hiszen valójában még azt sem tudni, hol indult, és meddig tart a trollkodása.” Nem hiba, HÜLYESÉG. Nincs miről írni, mert ki kéne érte mozdulni a fotelből, így kukkoljuk a f@szbúkot és erőlködünk...Néha odamegy valami...
kaszandra
2015. május 05. 08:49
" a fiát is ENGEDNÉ Nyugatra, használható diplomáért" Engedné? A Népszabónál felnőtt nagykorú személy apai engedélyt kell kérjen? Visszajött a középkor, vagy mindig is középkori módon gondolkoztak ott?
Berecskereki
2015. május 05. 08:44
Boda András arra természetesen nem gondol, hogy más oka is lehet, hogy a vezetők, a gazdaság szereplői, akiknek anyagi lehetősége lehetővé teszi, a részlehajlás elkerülése miatt küldik a jó képességű gyermekeiket külföldre, vagy magániskolába viszik és nem az állami iskolába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!