Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Gyalog király

2015. május 08. 11:42

Beindult a szankció-háború az unió és Oroszország között és eljött az idő, amikor színt kellett vallani. Orbán roppant ravasznak hitt hintapolitikájának elszakadt a tartókötele, s ő a földre zuhant.

2015. május 08. 11:42
Bihari Tamás
Népszava

„Persze Putyin már az elején bevitte az erdőbe legjobb magyar tanítványát, hűséges szövetségesét. A 10 milliárd euró ugyanis valójában döntően rubel hitel lenne, amit az orosz költségvetés orosz cégeknek folyósítana és a magyarok természetesen euróban fizetnének meg. A feltételes mód tobzódása azért tűnik indokoltnak, mert Orbánék pechére közbejött az ukrán válság, hivatalosan tagadott, de mindenki által tudott orosz beavatkozással. Beindult a szankció-háború az unió és Oroszország között és eljött az idő, amikor színt kellett vallani. Orbán roppant ravasznak hitt hintapolitikájának elszakadt a tartókötele, s ő a földre zuhant. Brüsszel a szankciók mellett keményen fellépett az orosz gázóriás, a Gazprom ellen is, gazdasági erőfölénnyel való visszaéléssel vádolja, a magyar atombizniszt pedig az oroszokkal kötött szerződései, a titkosítás és a tender hiánya miatt kezdte vizsgálni. Orbánék megérezték a bajt, igyekeztek hűség esküt tenni Brüsszelnek Ukrajna ügyében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2015. május 09. 07:13
Na ilyenek miatt döglődik a Népszavának csúfolt alágyújtós. Beteges gondolkodású, irígy és gonosz firkászok miatt. Nem lesz kár értük.
slomovicz
2015. május 08. 22:16
Te barom. Már csak ennyi jutott neked? Barom.
tripolisz
2015. május 08. 15:37
undorito stilus. mindent mindenkinel jobban tudo megoldasokat nem javaslo nem kereso betuhalmaz. egy a mondanivalo orban tunjon el, oke es aztan okos tojas? majd tik megszakertitek ezt is? koltoi kerdes volt.
Akitlosz
2015. május 08. 14:40
Nagyon fárasztó ez a Mandiner. A cikkek miatt nem jönnék ide.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!