Orbánság

2015. május 11. 11:22

Az állítás olyan erős, mint az illiberális demokráciáról szóló tétel. Orbán közölte: ami energia a nemzetközi rendszerben ma van, az az autokratikus nagyhatalmaktól származik, Európa viszont terméketlen állam- és rendszervitát vív.

2015. május 11. 11:22
A szerk.
Népszabadság

„Magyarország barátai a szokottnál is nagyobb szorongással vehették tudomásul az ország miniszterelnökének újabb tételét, miközben a Magyarország Barátai Alapítvány második világtalálkozóján erre szépen jött a taps. Orbán Viktor ismét csak a saját publikumának beszél. Olyannyira, hogy legkeményebb állítását sem a saját honlapjának bő összefoglalója, sem az MTI nem közölte. Ettől az még elhangzott, és tudjuk, az ilyesmi a kormányfőnél nem elszólás.

A rejtegetés oka maradjon a kommunikátorok titka. Az állítás olyan erős, mint az illiberális demokráciáról szóló tétel. Orbán közölte: ami energia a nemzetközi rendszerben ma van, az az autokratikus nagyhatalmaktól származik, Európa viszont terméketlen állam- és rendszervitát vív. Nem tudni, mire gondolt. Arra az energiára, amellyel Oroszország segített elvenni Ukrajnától a Krím félszigetet és két megyét? Arra, melynek alkalmazásával Törökország olyan lendülettel menetel hátrafelé az emberi jogok biztosításával, hogy arról a Human Rights Watch 38 oldalas tanulmányban volt kénytelen beszámolni, Erdogan elnök panaszára arról, hogy bíróságok nehezítik a kormányzást?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. május 11. 17:25
A szerke-szerkesztőmet szere-szereti egy szere-szerecsen törzsfőnök, ki ele-elefánton lova-lovagol és buzo-buzogánnyal lő.
Fakutya Vigyora
2015. május 11. 17:17
A Népbaszatság adat üzeny a dörrögnek?
BőröndÖdön
2015. május 11. 15:12
A mi Szent Emberünknek mindig van valami okosság a tarsolyában...
kjkj945
2015. május 11. 14:59
szerkség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!