Közös

2015. május 07. 15:41

Nem a legnagyobb nemzeti közös nevezőről kell itt gondolkodni egyelőre, hanem a legkisebbről volna ildomos. Kövér Lászlónak is.

2015. május 07. 15:41
A szerk.
Népszabadság

Most arról is beszélt, hogy a negyedszázada kapott útravalót a politikai osztály nem fogadta el, s ezt jelzi az is, hogy a legtöbb kérdésben azóta csak távolodtak a nemzeti minimumtól. A házelnök szerint a legnagyobb nemzeti közös nevező az evidenciák felismerése és a róluk folytatott terméketlen viták lezárása lenne, ami a rendszerváltozás óta vonszolt adóssága a politikai elit egészének, holott – idézzük – »a jövő nem tehető kockára a pillanat feletti uralomért«.

Egy pillanatra képzeljük el, hogy így lesz. Aztán nyissuk ki a szemünket: a konferenciáról készült képeken ott feszít a fél magyar közélet, de nincs ott az MSZP egyetlen vezetője, miként nincs ott Hiller István, a parlament alelnöke sem. Őket nem hívták meg. A konferenciát a Veritas Intézet és az Országgyűlés Hivatala rendezte.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. május 07. 18:05
Csak magyarokat hívtak gondolom. Emlékszel, a magyar, mint legkisebb közös többszörös - legalább a parlamentben - szerint. Még most sem késő a gondolkodás!
kjkj945
2015. május 07. 16:29
""Nem a legnagyobb nemzeti közös nevezőről kell itt gondolkodni egyelőre, hanem a legkisebbről volna ildomos"" Mi az a '''legkisebb''''???? Ja a farok akarja csóválni a kutyát?
ördöngös pepecselés
2015. május 07. 16:04
a legkisebb közös nevező a szerk töpörödött agya legalábbis matematikailag de annál nem lehet kisebbet álmodni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!