Ha szabadság egyenlő faszhelikopter, akkor én szarok a szabadságra

2015. április 22. 10:37

Bayer Zsolt tényleg meghökkentően, G. Fodor Gábor-i önveszélyes szinten, sőt azon is túl őszinte.

2015. április 22. 10:37
Szily László
Szily László
Cink

„Ha valaha érdekelt Bayer Zsolt, megjelent a legfontosabb interjú vele valaha. Bayer tényleg meghökkentően, G. Fodor Gábor-i önveszélyes szinten, sőt azon is túl őszinte benne. Tökre unja a publicisztikaírást, a pénzért csinálja, játszik-komédiázik, és csak rutinból hörög. A Hírlapnál egymilliót keres. Megbánta a elegdurvább cigányozását és zsidózását is.

Ritka az olyan interjú, amire azt mondhatja az ember, hogy ebben minden fontos benne van valami érdekes figuráról. Nagy József Hír24-es beszélgetése ilyen. Leginkább azért, mert Bayert is láthatólag elfogta a GFG-hangulat, miszerint kormánypénzből élő szellemi kiközösítettként - az ő esetében ráadásul rasszista húrokat pengető kiközösítettként - a kritikátlan hívein kívül minden normális ember elkerüli. És az emberben ilyenkor a jelek szerint elpattan valami, és a megpróbálja megmutatni a soros kérdezőnek, ki is ő valójában. (…)

Annál furcsább, hogy Bayer a rendszerváltás után beköszöntő szabadságot többször is en bloc azonosítja VV Aurelió faszhelikopterezésével. Azért furcsa ez, mert Bayer az interjúban amúgy éppen hogy értelmesen próbál beszélni, hogy megmutassa, így is tud. Az pedig nem tűnik valami cizellált gondolatmenetnek, hogy »mi volt a szabadság értelme, ha egyszer a faszhelikopterhez vezetett el«, hiszen a szabadság azt is elhozta, hogy senkinek sem kell kötelező bekapcsolni a Való Világot, ha tévézni akar, ellentétben az interjúban Bayer által felmagasztalt, egycsatornás kádári televíziózással.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. április 22. 21:13
Szily te sosem fogod megérteni ezt a szabadság-faszhelikopter dolgot. Kevéske vagy ehhez, maradj csak a fikánál!
tango47
2015. április 22. 20:53
Én Bayertől még nem olvastam ilyen pongyola fogalmazással odacsapott posztot, vagy cikket. Pl.: ".. a szabadság azt is elhozta, hogy senkinek sem kell kötelező bekapcsolni a Való Világot, "
mustarharmas
2015. április 22. 19:49
A Bayer interjú nagyon jó. A soros kitartott, okoskodó Szily pedig láthatóan semmit sem értett meg belőle.
dönci5
2015. április 22. 18:52
Na barmok, kiörjöngtétek magatokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!