Beszélni fogok Mészáros Lőrinccel

2015. április 08. 20:14

Talán a felcsúti gázszerelő mester sem venné jó néven, ha mindenféle diplomával a zsebemben elkezdenék ügyködni a cégeiben, mert még a végén féltékenykedni kezdene rám, és abból semmi jó nem sülne ki.

2015. április 08. 20:14
Somfai Péter
Népszava

„Felvetem neki, hogy írassa rám a cégeit. Na jó, ha mindet nem is, egyet-kettőt talán szívesen átvennék tőle. Látok bennük fantáziát. Ahogyan olvasom a hírekben, a most hatalmon lévő maffiakormány gyakorlatától ez a dolog nem is állhat olyan nagyon távol. Ha Orgován Béla meg tudta kapni a Szijjártó-haver Tarsoly Csaba milliárdos cégeinek vezérigazgató székét pusztán azért, mert látott fantáziát a dologban, nekem miért ne sikerülhetne?


Van egy kis szépséghibája a dolognak: nem vagyok büntetett előéletű, és talán az iskolapadokat is egy kicsivel többet koptattam, mint közmunkás barátunk. A mai világban a túlképzettség sem feltétlenül jó ajánlólevél. Talán a felcsúti gázszerelő mester sem venné jó néven, ha mindenféle diplomával a zsebemben elkezdenék ügyködni a cégeiben, mert még a végén féltékenykedni kezdene rám, és abból semmi jó nem sülne ki.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2015. április 09. 14:56
Somfai!Próbáld az Altust átvenni inkább!
Valodi
2015. április 09. 10:46
"gázszerelő mester" - nem mester! Ahhoz komoly mestervizsgát kellett volna tennie még az átkosban...
kitiltott
2015. április 09. 09:47
remélem jó pofán vág te mocsok..
Fóbia
2015. április 09. 08:44
Egy valami biztos! Mészáros Lőrinc hasznosabb tagja a társadalomnak mint te. Annak azért utánanézhetnél hogy ML milyen alapon jutott munkához és gazdagodott a szoci érában, miért nem halt éhen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!