Szabad a gazda

2015. április 16. 15:09

Az ETO gazda nélkül sodródik a megszűnés felé. De ez nem indok az eredménytelenségre.

2015. április 16. 15:09
Papp Győző
Kisalföld

Az ETO idén tavasszal mindössze egy mérkőzést tudott megnyerni, azt is idegenben az utolsó helyezett Dunaújváros ellen. Pedig hazai pályán a Pápa, a Kecskemét vagy a Nyíregyháza nem tartozott a legyőzhetetlen kategóriába. Sérült, eltiltott alig-alig van a keretben, eredményes játék még sincs. A télen igazolt futballisták közül egyedül a balhátvéd, Ibanez jelent igazi erősítést. A többiek? Az ex-sevillás Sztevanovic alig játszik – eddig abban sem volt köszönet –, Bucsa tucatember, Priso még az sem...

A klub jelen bajai ettől persze még léteznek. A tulajdonos, Tarsoly Csaba előzetes letartóztatásban van, a korábbi ügyvezető lemondott, az ETO sodródik a megszűnés felé. Ha lenne is külföldi vagy hazai befektető, aki fantáziát látna a csapatban, tárgyalóképes partnert nem talál. Pedig a licencpótlás határideje május elején lejár. Addig is szabad a gazda...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csend
2015. április 18. 12:20
Counter Nem vagy te olyan buta, mint amilyennek mutatod magad, másokat viszont butítani szeretnél. Ez súlyos etikai probléma.
csend
2015. április 16. 15:53
Legalább negyedszázada követed az események alakulását, Győző. Mint újságíró, nem érzel a helyzet ilyetén alakulása miatt semmilyen személyes felelősséget?
Mich
2015. április 16. 15:53
Na, a Kisnépszabi MENNYIRE van benne ebben győri botrányban...?
yanoo
2015. április 16. 15:50
" De ez nem indok az eredménytelenségre. " De, ez indok.Mégpedig azért, mert nem sportemberek futballoznak az ETO-ban, csak gerinctelen megélhetési labdába rúgók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!