Minek jönne ide haza bárki is?

2015. április 23. 14:56

Nem elsősorban a lóvé miatt megy innen, akinek lehetősége van rá, hanem a súlyosan torzult társadalomszerkezet és normarendszer, valamint a szemétkedő politika miatt.

2015. április 23. 14:56
masterflow
Szocioreflex

„A kormányzat valójában megint azt bizonyítja, semmit sem ért a mindennapokból, a fiatalokkal pedig végképpen elveszítette a kapcsolatot. Sem a vágyaikat, sem a motivációikat, sem pedig a nyelvezetüket nem érti, miközben folyamatosan bele akar ugatni az életükbe. A kiváltó okokat kell(ene) megszüntetni. 

  • Kiszámíthatatlan jövő
  • Frusztrált, bizalomhiányos társadalom
  • Az elmúlt évszázad társadalomszerkezetének restaurálása
  • Alamizsnáért robotot elváró, a korrektség látszatára is alig adó munkahelyek
  • Pofátlan, cinikus haveri és kliensrendszer, aminek receptjéért az MSZP/SZDSZ-koalíció sírva könyörgött volna
  • Félfeudális rendszer

Vagyis azt gondolom a tévedés jogát fenntartva, hogy nem elsősorban a lóvé miatt megy innen, akinek lehetősége van rá, hanem a súlyosan torzult társadalomszerkezet és normarendszer, valamint a szemétkedő politika miatt. Ami megakadályozza a jó életet, hiszen akadályokat emel azok lebontása helyett. A kormányzat pedig – miközben kilencszázmillió forintért reklámozza, hogy mennyi pénzt ad nekünk az a rohadt EU – százmilliót szán a nagyra becsült fiatalokra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. április 24. 08:46
Minden szava igaz,egy önvizsgálat ráférne az állampártra.
1120
2015. április 23. 23:04
Senkinek nem hiányzol.
gudmen
2015. április 23. 22:52
milyen orsuág az ahol a 15 milliárdot keresö andy vajna 7 milliárd adokedvezményt kap..mert abbol egyben vissza lehet osztani.. miközben 300! ezer tanyán élö összesen 1 milliárdot érdemel, hogy ne dögöljenek meg a petroleum lámpa mellett és fél évente lássa öket orvos.. kurvaanyátok hatalommániás egzisztencia vadász politikusok..egytöl egyig akik kormányon voltatok mind... pusztuljon el gyurcsány ferenc...tünjön el orbán viktor...és a többi senkiházi árulo..lázárok, rogánok, kokák, demszkyk..
gudmen
2015. április 23. 22:48
hihetetlen, hogy 25 év után sem veszitek észre..és bedöltök a manipulácionak..nem CSAK a ballib és CSAK a jobblib tehet a kialakult helyzetröl..hanem a kettö együtt..az árulo politikai elit.. hány rablo balos politikus ül az elprivatizált országért..hánynak kobozták el a vagyonát...a neveket végtelenségig sorolhatnám..hány nagy nemzeti országfosztogato ügye van ügyészségi szakaszban biroság elött? elárulom egyetlen eggyé sem!!! az az ország ahol princz gábor 3.6 millio forintos büntetéssel megussza...ahol a MAL zrt tulajdonosai 70 milliárdon csücsülhetnek..ahol tarsoly csaba átirathatja a cégét orgován bélára...annak az országnak kuka.. ehhez mi kell...egy népet folyamatosan elárulo elit...név szerint: maszop,szdsz,mdf, kdnp, fidesz... jaaa..hogy nincs kire szavazni... minden országnak olyan kormánya van amit megérdemel... köszönöm szépen magyraok..magyarország...magam...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!