Durva agymosás következhet

2015. április 27. 18:00

A kormányzat elveszítette a kapcsolatot a valósággal, az ügyek priorizálása pedig torz logika mentén történik.

2015. április 27. 18:00
masterflow
Szocioreflex

„Miközben koszos százmillióból akarnak haza hívni, megsegíteni ötven kivándorolt fiatalt, addig huszonötmilliárd forintot szórnak el annak bizonyítására, hogy »te voltál a hülye kisfiam«, mert itt minden fasza.

Számos jel mutat arra, hogy a kormányzat elveszítette a kapcsolatot a valósággal, az ügyek priorizálása pedig torz logika mentén történik. Így épül tovább Tündérország, a mese folytatódik, aki pedig mégis húzza a száját, az minden bizonnyal provokátor, akármit is jelentsen ez a szó.

A kérdés az, hogy vajon ez az összeg – vagy ennek bármilyen léptékű emelése – elég lehet-e a kormány(pártok) népszerűségvesztésének megállításához. Ennyi pénzből valóban fasza termelési jelentéseket, grafikonokat, varázslásokat lehet kifizetni. S azt is tudjuk, hogy két csomag lejárt szavatosságú száraztésztával meg egy bögre instant levessel csodákat lehet tenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. április 28. 07:43
"Durva agymosás következhet" Rátok férne egy, jó erős gyökérkefével.
Peter8811
2015. április 28. 07:42
Ki mondta ezt neked a Lendvai Ildi néne?
Bokros Birka
2015. április 27. 20:42
Hát drága szoci-bocikáimnál nehéz lenne agymosást eszközölni. Ennyi agyatlan megvezetett vörösnácit csak ebben az országban lehet látni, ez már nálunk hagyomány.
Brigadéros
2015. április 27. 20:22
Szocialista reflex.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!