Hol van otthon Orbán Viktor?

2015. április 10. 12:07

Nem nehéz kitalálni, hogy a magyar kormányfő miért érzi magát otthonosabban Kazahsztánban, mint az Európai Unióban.

2015. április 10. 12:07
Kovács László
Népszabadság

„Nem nehéz kitalálni, hogy a magyar kormányfő miért érzi magát otthonosabban Kazahsztánban, mint az Európai Unióban. Azzal a megnyugtató érzéssel utazhat oda, hogy vendéglátói nem fogják számon kérni rajta a demokratikus jogállami normák magyarországi érvényesülését. Számára nyilván az is rokonszenves, hogy az eddigi választásokon Nazarbajev elnök mindig 95 százalék körüli eredménnyel győzött, és immár törvénybe foglalt joga, hogy mindig újra indulhat az államfői tisztségért, sőt utódját is ő jelölheti. De joggal merül fel a kérdés: mi közük van ehhez Magyarország lakosainak?

Jó lenne, ha Orbán Viktor nem felejtené el, hogy amíg kormányfő, addig Magyarország nevében beszél. Udvariasságból se mondjon olyat, amivel az ország döntő többsége nem ért egyet. Nem osztom, de megértem az interneten olvasható dühös kommenteket, amelyek szerint ha ennyire jól érzi magát Kazahsztánban, maradjon ott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2015. április 11. 09:15
Kovács elvtárs! A diszlájkokból kitűnik,hogy ha menni akarnál, téged se sokan marasztalnának!
Port Kennedy(Ausztralia)
2015. április 11. 07:17
Sok évvel ezelőtt egy nyilatkozatát láttam Kovács Lászlónak. A beszéde rendezett, a szófordulatai frappánsak, jól érthetőek voltak. Aztán odafigyeltem arra is hogy miről is beszél. Rá kellett jöjjek hogy ez az egyébként jó, és kellemes modorú ember egy ritka rosszindulatú hitvány, gonosz alak. Ez sok éve volt, azóta Kovács László csak rosszabb lett. Egy idézet(nem tudom kitől származik) de nagyon igaz : "jó reggelt kívánok" hazudta Kovács László.....
Peter8811
2015. április 11. 06:51
Orbán Viktor az energetikában van otthon, mert központi fűtés volt náluk is mint nálatok, de a végén adóügyi népbiztos lettél mert biztos fizettetek adót is.
tevevanegypupu
2015. április 10. 22:11
Drága Laci, a magyar kormányfő olyan tökéletesen verte vissza 2010-ben az EU megvadult és teljesen tudatlan liberális pártját valamint a szocialisták nagytudású Schultz elvtársának támadásait, hogy tanítani kellene..Orbán módszereit egyre-másra veszik át az Unió országai..Orbán otthon van az Európai Unióban és Európában, ahol magát kegyelemből tűrték meg a szocialista-liberális-marxista vezetők, miután a vizsgán megbukott..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!