Semjén, te kretén!

2015. április 09. 12:25

Azért jó, hogy van nekünk egy ilyen „világnézeti pártunk”, mint a kereszténydemokraták, mert ők megfellebbezhetetlenül tudják mi jó nekünk.

2015. április 09. 12:25
Fabius
Varánusz

„Azért jó, hogy van nekünk egy ilyen »világnézeti pártunk«, mint a kereszténydemokraták, mert ők megfellebbezhetetlenül tudják mi jó nekünk, ezt ránk is erőltetik, és úgy képesek az egészet megindokolni, hogy fotelből kiesve röhögsz. Vagy sírsz, habitus kérdése.

Stumpf remek igazolása a Mandinernek, ha ő nincs sose derül ki hogyan vélekedik a vasárnapi zárva tartásról gyakorlati-világnézeti síkon mondjuk a semjénzsolt. Pedig a képlet egyszerű, mint tematikázó Éden Hotel szereplő agya a Pandóra ceremónián. A nagy boltok legyenek zárva, a családiak meg nyitva, és valósítsák meg a kormányálmot úgy, hogy a boltban vannak együtt vasárnap.
 
Mittom áruljanak a családi fegyverábécében sörétet közösen nemzetünk állatirtó nagyjainak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gepida
2015. április 09. 17:20
Megértem, hogy ilyeneket csak álnév alatt írogatsz.
péterx
2015. április 09. 17:08
A kerszténység a feltámadt Isten Fia , Jézus Krisztus miatt "hiteles" ...
Ellensúly
2015. április 09. 16:04
Semjén legjobb beszólása: „A család a családi boltban együtt van vasárnap. A cél tehát megvalósul.” Elképesztő. Ez a nyakatekert érvelés Lázár Jánosnak meg a szoclibeknek is becsületükre válna.
MZ/X
2015. április 09. 15:36
Ez a Fábius a varánuszról kezdetben remek posztokat írt, úgy pár évvel ezelőtt. Aztán olvashatatlan lett, elkapta a magamutogatás szenvedélye, mint feslett kurvát a parádés kocsis, miután valami igen sötét ballibsi csürhe kezdte ajnározni posztjait kommentelés címén. Ez és a szánalmas Orbán fóbiája mára olyan kreténné tette, hogyha van is néha valami igazság a mondataiban, azokat lenullázza izzadságszagú lihegése amivel telefröcsögi posztját. Nagy kár. Ez az ember Orbánnal, Semjénnel, Lázárral kel, létezik és álmodik. Talán Orbánnal jut el a csúcsra is... Egészségére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!