A bűzös pöcegödör, amit Magyar Hírlapnak neveznek

2015. március 13. 16:22

Engem senki nem vádol azzal, hogy a titkos rendőrség fizetett besúgója lettem volna, vagy azzal, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnöknek tettem volna olyan szolgálatot, ami egy homoszexuális pornósztárnak is becsületére válna.

2015. március 13. 16:22
Richard Field
Budapest Beacon

Tiszelt Bayer Úr!

Nagyon megtisztelő, hogy csatlakozhattam azoknak a kitüntetett személyeknek a sorához, akiket ön a Magyar Hírlap hasábjain sérteget.

Nem pályázhatna esetleg Mészáros Lőrinc, vagy a miniszterelnök valamelyik barátja EU támogatásért, hogy betemesse azt a bűzös pöcegödröt, amit Magyar Hírlapnak neveznek?

Mivel 2015. január 16.-án kelt nyílt levelemben már kifejeztem az önnel szemben érzett megvetésemet, nem látom értelmét annak, hogy tovább foglalkozzam gyerekes 2015.március 13.-i véleménycikkével. Egy dolgot azonban megjegyeznék: engem senki nem vádol azzal, hogy a titkos rendőrség fizetett besúgója lettem volna, vagy azzal, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnöknek tettem volna olyan szolgálatot, ami egy homoszexuális pornósztárnak is becsületére válna.

Múlt pénteken Novák Benjámin, a Budapest Beacon vezető tudósítója interjút készített a Hermitage Capital alapítójával, Bill Browderrel, akinek orosz adótanácsadóját azért tartóztatták le, kínozták és gyilkolták meg 2009-ben, mert leleplezte, hogy orosz tisztségviselők 230 millió dollárt loptak el az orosz adófizetőktől. Red Notice (Nemzetközi elfogatóparancs): a nagy pénzek, egy gyilkosság és egy ember igazságért vívott küzdelmének az igaz története” című könyve egy sokkoló emlékeztető, hogy milyen sors vár azokra, akik kritizálják a Kremlt és a hatalom ellen emelik fel hangjukat. Tehát az olyan emberekre, mint amilyen Borisz Nyemcov is volt.

Tudomásom szerint a könyvet magyarul is kiadják még az idei évben. Amennyiben elolvassa, jobban megértheti, hogy miért volt nagyon rossz ötlet egy ágyba bújni Putyinnal. Sajnálatos módon úgy tűnik, Orbán Viktor miniszterelnök olyan talpnyalókkal veszi körbe magát, mint amilyen ön is, akik csak azt mondják neki, amit hallani akar. Ahogy azt egy nemrégiben megjelent, Magyarország zsákutcás külpolitikájáról szóló cikk teljesen világossá teszi, az ilyen szolgai magatartás a kudarc biztos receptje nemcsak magyar vonatkozásban, hanem az Európai Unió részére is.

Tisztelettel,

Richard Field 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FloRida
2015. március 15. 02:38
Who the fuck is this guy? Nem kene haza mennie Ferguson-ba es azzal foglalkoznia,hogy racist feherek ne oldokoljek a fekete tizeneves fiatalokat? Vagy eppen Szaúd-Arábiaba megvedeni az emberi jogokat?Vagy Irakba ahol a gyermekeink haltak meg ok nelkul? Vagy Ukrajnaba ahol milliardokat koltottek csak,hogy felboritsak a rendet? Go home!
1120
2015. március 14. 21:54
Sértődős überkretén. :)
dorozmás
2015. március 14. 19:30
Mocskos patkány, akinek a szájából ömlik a dögvész!
Biomechanoid
2015. március 14. 17:54
A buzizás PC?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!