Segédlet a Fidelitasnak orientációs zavarok leküzdéséhez

2015. március 19. 07:31

Két tökéletesen elkülönülő magyar kisvilág. Kihez szóltok? Tessék választani.

2015. március 19. 07:31
Rajcsányi Gellért
Mandiner

1. Szomorú életű, nagyon ráérő, magukban frusztrálódó, mindenre morgó, világról lemaradó, befelé zárkózó, politikára csavarodó, provokációra harapó, feljelentő és/vagy házmester hajlamú, proletarizálódó harci nyuggerek.

2. Teljes életet élő, keményen dolgozó, nem morgó és nem siránkozó, nyitott gondolkodású, türelemre képes, világot látó, felfelé törekvő, polgári létet építő, politikából kivonuló, fiatal magyar középosztály.

Két tökéletesen elkülönülő magyar kisvilág.

Kihez szóltok?

Tessék választani.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2015. március 19. 21:24
Rajcsányi úgy gondolja, hogy a bunkó libsi stílus a menő? Tényleg nagyfiúnak képzeled magad, Gellért? Annyira azért nem vagy az, el vagy tévedve. Másrészt, vedd csak elő a saját listáidat, nézd meg jól őket. A tieid sokkal részletesebbek, te szarjankó.
várúr
2015. március 19. 18:50
Segítség Rajcsányi Gellértnek. Elsőként a ballib hozta létre a fideszfigyelőt. Nem hitvány provokátorok ellen, csak úgy. Bajnai elszökött, Mesterházy elmotorozott, Furcsány illegalitásba vonult (hál'istennek). A ballib politikai szakkörök szakadoznak, mint a cellulóz zsebkendő. Ekkor jön Rajcsányi és ironizál. Hát Istenkém, neki is meg kell élnie valamiből.
morocz81
2015. március 19. 16:24
Elképesztőnek tartom, hogy egy magára valamit is adó újságíró ilyen gyalázkodó szöveggel a nyilvánosság elé léphet. Mennyivel különb ez a "nyuggerezés", mint a rasszizmus? Sajnos ki kell mondani: R. úr arrogáns sorai a magyar társadalom ismeretének hiányáról, illetve nagyfokú szociális érzéketlenségről tanúskodnak. A mondatatai mögött rejlő primitív, fekete-fehér, szociáldarwinista világképről már nem is beszélve. Nyilván nem véletlen, hogy R. úr újságíró lett és nem író vagy esszéista. De legalább próbálná fegyelmezni magát, és megtartaná magának a vulgáris gondolatkísérleteit...
Quet
2015. március 19. 15:41
Érdekes, hogy a Fidesz Ifjúsági Tagozata elnök tagsága körüli sumákságok miatt nem ejnyebejnyézett ez a frusztrált társulat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!