Szünet után megszűnés

2015. március 20. 08:54

A jelenlegi viszonyok között és feltételek mellett nem működtetem tovább a honlapot.

2015. március 20. 08:54
Mihancsik Zsófia
Galamus

Kedves Olvasók!

Ma együtt olvashatják azokat az írásokat, amelyek a hosszúra nyúlt szünet alatt érkeztek a Galamushoz. És ez az utolsó frissítése a galamus.hu-nak. A jelenlegi viszonyok között és feltételek mellett nem működtetem tovább a honlapot. (A híreket a hónap végéig feltesszük, akkor jár le az MTI-előfizetésünk.)

Köszönöm ötéves támogatásukat és figyelmüket. A köszönetem mellett kérem azt a néhány olvasót, aki rendszeres havi átutalással támogatta a Galamust – email-címeket sajnos nem tudok, mert akkor személyesen köszönném meg nekik –, hogy szüntessék meg a megbízást. És természetesen köszönöm a Galamus minden szerzőjének, elsősorban a volt csoporttagoknak, hogy részt vettek egy – szerintem – színvonalas fórum működtetésében öt éven át.


Mihancsik Zsófia
a Galamus felelős szerkesztője

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2016. január 02. 03:12
ma bőséges volt a reggeli fideszbukás galamusmegszünéssel unalmas
bohócügyi áltitkár
2016. január 02. 03:12
Már megint nem? Megint elfogyott a pénz a gyurcsány meg már nem ad?
péterx
2015. április 05. 09:48
1.Nagyon nem szimpatizáltam a Galamus szellemiségével , s ritkán olvastam , de mégis minden jót kívánok a főszerkesztőnek , mert tisztelem az - egyébként általam hiperkritikusan szemlélt - erőfeszítésit . 2. A Budai Várban ott van az utolsó budai pasa emlékműve , a felirattal / csak értelem , s nem szó szerint idézem / : kemény ellenfél voltál...
atila68
2015. április 02. 18:10
Fordulj a Simicskához!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!