Besúgók és provokátorok

2015. március 18. 15:25

Mint a házmesterkedésből is látható, kezd tényleg elveszni a kontroll. Vészesen, rohamosan. A kontraszelekció kontraproduktív, ez van.

2015. március 18. 15:25
Gazda Albert
Cink

„Ami viszont a Fidelitas-kezdeményezést illeti – áthallások ide vagy oda –, hát az elképesztő. Kurucos tempó. Hogy hogy juthat eszébe ilyen – jelentsétek fel az ellenséget névvel, képpel, tokkal, vonóval – politikába vágyó fiatal embereknek, azt én nem értem. Vagy nem akarom érteni. Vagy valami. Tényleg az lehet – ezt pedzegettem régebben –, hogy olyan szinten kontraszelektál már a politika, hogy nem marad a környéken senki, aki azt mondaná, ácsi.

Hadd meséljem el, hogy mint aznap ki is derült, én ott voltam a Múzeum körúton, és láttam azokat a provokátorokat. Közelről. Erre persze bizonyítékom nincsen, de: pontosan annyira szervezték őket oda a demoellenzék pártjai, amennyire a Fidesz volt az, aki kiadta a parancsot 2006 őszén a tévészékház ostromára. Meg hát az is elég valószínű, hogy ha csak ezek a március 15-ei provokátorok lennének a szisztéma ellenségei, akár örökké is tarthatna. (...)

De nem fog. Éspedig azért nem, mert mint a házmesterkedésből is látható, kezd tényleg elveszni a kontroll. Vészesen, rohamosan. A kontraszelekció kontraproduktív, ez van.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2015. március 19. 06:47
A kontroll már rég elveszett . Ez a Fidelitas meg a kontrollt-vesztett "forradalom" terméke .Nekik már ez a természetes .És ezek arra készülnek (ezzel és ehhez hasonló "akciókkal"),hogy majd egyszer vezető szerepet kapnak .
Tatulus
2015. március 18. 20:40
Jellemző, hogy ez a mocskos kis cinkes gátlástalanul hazudozik! Azonnal a feljelentés jut eszébe (miért is ne - saját-magából és bajtársaiból kiindulva ez természetesnek tűnik), holott a Fidelitas csak provokátor-figyelésre biztat, azaz megtudni, kik azok a gazemberek, akik mások ünnepélésének megzavarására vállalkoznak - remélhetőleg akkor talán abbahagyják ezt az aljasságot! Jellemző, hogy csak a liberálfasiszta ballibes banda tagjai, meg szimpatizánsai ilyen bukó állatok!
kjkj945
2015. március 18. 15:48
Gazda Besúgó Albert provokátor. és cinkelt lapokkal játszik.
Viz Elek
2015. március 18. 15:44
Én anyámat is feljelentem, és puskacsövek elé állíttatnám, ha szembe menne a párttal és annak vezetőjével O.V. vel. Példaképem Oleg Kosevoj az ifjú gárdából.Éljen Viktor,lőrinc barát,habonyárpi,K.lala,Sz.peti/a zseniális külpolitikus/R.Tóni és lézer Jani a feddheretlenség mintaképei akiket mind bronzba kéne önteni még életükben!Hogy a többi szentről már ne is beszéljek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!