Nő vagyok, de nem feminista

2015. március 09. 10:09

Nem vagyok áldozat, nő vagyok, akire ugyanúgy kihívások várnak, mint bárki másra.

2015. március 09. 10:09
Csontos Sandra
Facebook

„Úgy tűnik, a szocialista megközelítést egyfajta feminista szemszög próbálja felváltani, ahogy a hangsúlyok is átalakulnak. Most akkor jó vagy rossz nőnek lenni?

Nő vagyok, de nem feminista. Tudok viszont én is büszke lenni. Büszke vagyok minden nőre, aki nem tud abban hinni, hogy nőnek lenni egy vesztett pozíció lenne. Büszke vagyok azokra, akik nem hiszik el, hogy többet dolgoznak mint a férfiak – ugyanazokért az előnyökért. Inkább azt mondom, másképp csináljuk. Büszke vagyok azokra, akik tudják: nőnek lenni mást jelent, de semmiképp sem rosszat.

Büszke nő vagyok. Elfogadom a virágot, a bókot, szeretek nőkkel és férfiakkal dolgozni. Jó érzéssel tölt el minden feladat, munka, megoldandó kérdés ami rám vár. De nem vagyok áldozat, nő vagyok, akire ugyanúgy kihívások várnak, mint bárki másra. Legyen a politika világa vagy magánélet. Igen. Nő vagyok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. március 09. 16:58
Erre a komingautra mi szükség van? Nagy általánosságban egy nőről ránézésre kiderül, hogy nő.
peninsulavaldes
2015. március 09. 16:51
Normális ember, jelen esetben nő nem foglalkozik ezzel az jaj elnyomnak, jaj külön wc-re kell járnom, jaj a gonosz férfiak. hanem él, és működik, mint ember. Otthon, a munkahelyén, a teremben, a színházben stb..
capacete
2015. március 09. 14:06
"Büszke nő vagyok. Elfogadom a virágot, a bókot, szeretek nőkkel és férfiakkal dolgozni." És ahogy a fideszes büszke, független, saját lábukon álló nők általában, ő is elfogadja azt, ha egy pártbeli sugar daddy a hóna alá nyúl. Fodor G. kedvesének lenni biztos jár politikai előnyökkel, egy másik századvéges vezető nejéből egyenesen főpolgármester-helyettes lett, úgyhogy hajrá, tovább a függetlenség útján!
hátakkor
2015. március 09. 13:39
PRK HP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!