A miniszterelnök tájékoztatta a Lajost, hogy mi lesz a jövő

2015. március 05. 11:50

Ezután jött elő az orosz vonal és Paks 2. És Lajos részéről itt hangzott el a második nem. Hogy ez sem pénzügyileg, sem politikailag hosszú távon nem lesz vállalható.

2015. március 05. 11:50
Csintalan Sándor
Magyar Narancs

MN: Mit lehet arról a találkozóról tudni?

CSS: Az a találkozó arról szólt, hogy a választási győzelem után a miniszterelnök tájékoztatta a Lajost, hogy mi lesz a jövő. A jövő pedig — mondta Orbán — egy másik média lesz. Tehát, amit mar korábban mondtam az Indexrő1, meg hogy a Lánchíd Rádió nem kell, és hogy lesz egy saját médium. A Lajos meg erre azt mondta, hogy nem. A miniszterelnök — akinek, ugye, nem nagyon szoktak nemet mondani — erre meg azt mondta, hogy jó, Lajos, ha te ebben nem akarsz részt venni, akkor majd megoldjuk máshogy. Ezzel ott akkor egy politikai szövetség felmondása történt meg. Ezután jött elő az orosz vonal és Paks 2. És Lajos részéről itt hangzott el a második nem. Hogy ez sem pénzügyileg, sem politikailag hosszú távon nem lesz vállalható. Mert nem lehet látni, hogy ebből az elköteleződésből hogyan lehet majd kimászni, ez pedig Magyarország érdekeivel ellenkezik. Ezert, mondta Simicska, ebben ő ki nem vesz részt. Ezen a találkozón volt meg egy olyan felajánlás Simicska részéről, hogy ebből az egészből ő elvonul, és nem csinálja tovább, de ezt a miniszterelnök végül nem fogadta el.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2016. április 13. 21:50
Na, mi az, behegedt már a feje a vén bolseviknak? Ha nem vigyáz, újra kupán vágják...
Fakutya Vigyora
2015. április 05. 19:32
Apja, Palotai Károly nemzetközileg ismert foci játékvezető. Zsolt maga is sokáig vesenyszerűen sportolt: focizott, kosarazott, teniszezett, evezett, birkózott és úszott. A Testnevelési Főskolát egy sérülés miatt abba kellett hagynia, azóta csak a biciklizés maradt meg. Életmű Palotai DJ mix (1996) - Tilos Rádió Sound of 81 - Moona Productions (1997) - Future Sound of Budapest 666.667 Club - Noir Desir (Tilos Klán rmx Palotai & Titusz) (1998) - Barclay France Legyen Végre Más - Jazz+Az (Tilos Klán mix) (1999) - BMC Tilos Promo (1999) - Tilos Rádió Tilos Rádió Night Vibes - válogatta: Palotai (1999) - HMK Musik Abrak A Dubra - Palotai mix (1999) - UGAR/UCMG/Gong Express Web Palotai.hu Tilos Rádió: DJ Palotai Egy iskolázatlan fasz bálvány életműve.
holmes
2015. április 05. 15:40
Ha Lajos egy igazi magyarlelkű lenne, akkor megértette volna, hogy ez a magyarság nemzetstratégiai érdeke. http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2014/12/zseb.html
Arandi
2015. március 25. 23:14
"A HIT GYÜLEKEZETE MIÉRT NEM PÁRTKÉNT JEGYEZTE BE MAGÁT? Értve vagyok??" Ez a hozzászólásod nem igazán. De ne aggódj, a korábbi hozzászólásaid alapján tudom, hogy Orbán az istened. Azért aggódom értetek, állítólag keresztényi párt, de e-mellé itt van ez a bálvány imádás... Nem lesz ez így jó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!