A Célpont leköszönő stábja jó esélyekkel indul az Arany Mikrofonállvány Díjért!

2015. február 25. 14:30

Ezt megelőzően újságírók ilyen nyilvánvalóan még sosem üzenték meg feltétel nélküli hűségüket a miniszterelnöknek, politikai lojalitásra cserélve az újságírói munkát.

2015. február 25. 14:30
Vágó István
DKP.hu

A Demokratikus Koalíció elnöksége korábban megalapította az Arany Mikrofonállvány Díjat. A DK elnöksége a díjat annak a személynek vagy szerkesztőségnek ítéli oda, amely az adott évben a legtöbbet tette a hiteles tájékoztatás felszámolásáért.

A DK elnöksége korábban egyhangúlag Obersovszky Pétert választotta, aki számos műsorával jogosan vívta ki a DK elnökségének csodálatát, többek között Schmitt Pál köztársasági elnökkel készített interjújával. Mint emlékezetes, a díjat Vadai Ágnes, a DK alelnöke élő adásban adta át neki.

A Hír TV-t mai napon otthagyó Célpont című műsor stábja mai videóüzenetével esélyes indulóvá lépett elő az Arany Mikrofonállvány Díjért. Ezt megelőzően újságírók ilyen nyilvánvalóan még sosem üzenték meg feltétel nélküli hűségüket a miniszterelnöknek, politikai lojalitásra cserélve az újságírói munkát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. március 05. 08:35
vágó nyugdíjas, nincs műsora, kinagyképűsödte magát minden tvből, unatkozik, fontoskodik, pótcselekszik.
Ellensúly
2015. március 19. 14:19
Pistám, te is tudod, hogy ordas hazugság, hogy „újságírók ilyen nyilvánvalóan még sosem üzenték meg feltétel nélküli hűségüket a miniszterelnöknek”. Emlékezz csak vissza, hogy Farkasházy Tivadar barátod pincsikutyaként kísérte végig Medgyessy Pétert, amikor kilátogatott a Diákszigetre. És most csak egyetlen példát mondtam.
Peter8811
2015. március 07. 21:42
Vágó ezzel akarja elterelni a figyelmet arról, hogy a kisembert csődbe juttató bankó beetető embere volt. "KUFÁR VÁGÓ"
pszichodoki
2015. március 05. 18:43
Tényleg qva puha gerinc csigolyák kellenek a "rejtett kamerás" felvételekhez...Takarodniuk kéne a büdös 3,14ba.sic! / Ott lesz a lehetőség a m1,2.3,4,5 közszolgálatin majd lehet filmezni a "borbásmarcsikát" ahogy éppen pontyot filéz, na az egy jó célpont lesz!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!