Félkegyelem

2015. február 25. 08:50

Nézem ezt a videót, amin Kubatov listaigazgató-Fradi-elnök, egy szakállas, láthatóan listaigazgató-védelmi feladatokkal megbízott fiatalember és két veszprémi rendőr fogócskázik a Népszabadság újságíróival egy A8-as Audi körül.

2015. február 25. 08:50
Uj Péter
Népszabadság

Ezzel a pattogással, béna sunyítással mintha csak Kubatov imázsát próbálnák tovább rontani: ez itt biztos valami sötét üzelmet folytat, sumákol, törvénytelenkedik. Habonykodik.

Miért kéne különben sunnyognia két darab újságíró elől?

És akkor még ott a rendőri intézkedés, ez az igazoltatgatás, tényleg, maga az instant nyolcvanas évek, a késő kádárizmus esszenciális ostobasága, passzív agresszivitása. Jön a rendőr, igazoltat. Mert olyanja van. Mert hosszú a hajad. Rendőrviccet mondtál hangosan a buszon. Megközelítetted Kubatov Gábort. Sőt: fotóztál! A formálódó (folyton formálódó) Új Jogrend különös szigorral csap le a mindenféle fényképezgetőkre.

És tényleg lehetne kuncogni, ha nem úgy néznénk ki éppen ezektől az idióta gesztusoktól, mintha valami félagyhalott féldiktatúra lennénk, vagy legalábbis affelé törekednénk kitartóan.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2015. február 25. 22:53
Petikém! Nem ciki a Népszabihoz dobbantani?
cutcopy
2015. február 25. 21:56
A félkegyelem az volt amikor majomként ugráltál végig a szerkesztőségedben artikulátlan üvöltéssel mutatván hogy te vagy ott a király kong..
koronaszepe
2015. február 25. 21:19
http://444.hu/2015/02/25/a-stadionepitesek-majdnem-sarokba-szoritottak-egy-fideszes-kommentelot/ Azt a qurvaéletbe... vinnyogva röhög
Semmitmondó
2015. február 25. 20:45
Szerintem eccer az Ujjpétert elviszi a nagy fekete autó, a narancsosmunkamániások Ökle a TEK. Műveleti terület lesz ahol van.Éppen. Mert felforgató. Miket képzel Ez? Idióta gesztusok, Félagyhalott...féldiktatúra? MiEz? Nézz Péter vezetőinkre, tiszta tekintetetek,gondolatatok és cselekedetek. Lázár Habony, Rezsi Szilárd, Tompi és még sokan mások. Mondjuk a Dzsidzsártónak tényleg hülyefeje van, ja és tudjátok ki az ikre? a Zuschlagjani, dettó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!