A rasszizmus növeli az ökológiai lábnyomot

2015. február 11. 11:35

Vona a mezőtúri képviselőjüket a cigány származású hajdúszoboszlói elnökükhöz költözteti. Most gondolom az jön, hogy őt meg a zsidó származású miskolci polgármester-jelöltjükhöz cuccoltatja be.

2015. február 11. 11:35
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

A Jobbik mezőtúri képviselője cigányok megölésére buzdított. Vona Gábor erre igen frappánsan úgy reagált, hogy a mezőtúri képviselőjüket három napra a cigány származású hajdúszoboszlói elnökükhöz költözteti. Ezek után kiderül, hogy a cigány származású hajdúszoboszlói Jobbik-elnök »izraelita parazitákról« hadovált ugyanazon közösségi oldalon. Most gondolom az jön, hogy őt meg a zsidó származású miskolci polgármester-jelöltjükhöz cuccoltatja be a pártelnök (mondjuk azért az sem semmi, hogy egy pártban mindenkinek a családfájával tisztában vannak). Mielőtt bebizonyítják, hogy a rasszizmus növeli az ökológiai lábnyomot, talán le is szokhatnának róla.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. február 12. 11:11
Bandi, biztosan azért mered gúnyolni a magyarokat, mert ez nem fogja befolyásolni megint a parlamentbe jutásodat. Valahogy mindig bekerültök a párfős csapatoddal és a szinte nulla társadalmi hátteretekkel. Hogy csináljátok, ...ez rejtély!
1120
2015. február 12. 01:25
A Jobbik TAGSÁGÁNAK igen nagy része valóban náci. A legtöbbjük még csak nem is titkolja...és 2018-ban ők lehetnek a váltópárt! A költő szavaival: "Gondoljátok meg, proletárok!" :)
írmag
2015. február 11. 17:36
A holokausztnak is vége, most olvastam, Köves Slomo kóser szilvapálinkát ajánlott egy meghívásához. Ugye a pálinka is hungarikum lett! (bocsánat, és nagy tisztelettel, Nagy László, csak a túlsó part miatt, de csak ha van emberi arcuk:) Az sem közömbös, hogy ki viszi át a pálinkás üveget.
atila68
2015. február 11. 17:25
Schiffer! Ne légy barom! Eddig voltak jó dolgaid, ne szúrd el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!