Antiszemita neveli a Jobbik rasszista képviselőjét

2015. február 10. 08:48

Amikor majd a rasszista jobbikos átmegy az antiszemita jobbikoshoz, nem a békés együttélésről fognak beszélgetni, hanem a mindannyiuk által gyűlölt ellenségről, zsidókról, cigányokról.

2015. február 10. 08:48
Kettős Mérce
Kettős Mérce

Amikor majd a rasszista jobbikos átmegy az antiszemita jobbikoshoz, nem a békés együttélésről fognak beszélgetni, hanem a mindannyiuk által gyűlölt ellenségről, zsidókról, cigányokról - igen, egy cigány is gyűlölheti a cigányokat, egy zsidó is a zsidókat, sőt még egy magyar állampolgár is a magyarokat.

Amíg egy párt nyíltan embertársai ellen uszító, nekik golyót javasló jelölteket indít a választáson, addig mindegy, utána milyen programmal kívánja őt jó útra téríteni. Nem jó útra kell téríteni, hanem a közhatalom közelébe se szabad engedni.

Amíg ilyen jelölteket hagy indulni, és ilyen tagjai vannak egy pártnak, hiába bármilyen cuki kampány, egyértelműen eldönthető, hogy az ország érdekében, minden egyes állampolgára érdekében, vagy az ország érdeke ellen, a konfliktusok generálása és a polgárok egymásnak uszítása céljából politizál-e.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2015. február 10. 20:40
"Látom, több mint egy éves Facebook-posztom alaposan felforgatta a sajtó világát! Elismerem, a politikailag korrekt közbeszéd követelményének nem felelt meg a túlzó és sarkos bejegyzésem, ez nem is volt célom, de az biztos, hogy én nem kívánom megsemmisíteni egyik népcsoportot sem, mint ahogy erre nem is utaltam. Köves Slomónak inkább Vona Gáborral kellene leülnie vitázni, ám két éve, amikor azt Vona kezdeményezte, gyáva volt ahhoz, hogy kiálljon ellene. Egyébként a saját korábbi FB-bejegyzésemnél egy „kicsit” komolyabb és több embert érintő témának tartom pl. az áfacsökkentés, a nyugatra vándorló hazánkfiai (akik nem kalandvágyók!), az önkéntes segítő munka és egyéb, a társadalmat valóban érzékenyen érintő kérdéseket, így örömmel venném, ha az országos sajtó és a közbeszéd ezekről szólna végre." Jónás Kálmán
Fakutya Vigyora
2015. február 10. 16:15
Mindenesetre az, hogy a Jobbik már most megmondja a Polgármester úrnak, hogy hol lakjon, nyilvánvalóvá teszi, azt is meg fogja neki mondani, hogyan vezesse a várost.
Fakutya Vigyora
2015. február 10. 16:10
Egy felnőtt, ivarérett embert, akit most választottak meg polgármesternek, hogy utasithat bárki bármire? Ott lakik ahol akar és azt gondol amit akar, mert ő nyilván megtestesiti a Jobbik értékrendjét, hisz azért állitották oda jelöltnek. Mi ez a faszkodás?
Ellensúly
2015. február 10. 15:28
Hogy a magyar is gyűlöli a magyarokat, annak remek példája a szoclib társaság és a 2004. december 5-ei népszavazást megelőző kampány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!