Ne hagyjuk az ördögöt felnőni

2015. február 19. 21:17

A háború kitört, ideje lenne elindulni és harcolni mindenütt, ahol ők is harcolnak, és győzni.

2015. február 19. 21:17
Feldmájer Péter
Népszabadság

„Ma Európában a teljes muszlim lakosság kicsiny töredéke, néhány száz vagy ezer ember tartozik a szélsőségesek közé, de a kegyetlen gyilkosságok végrehajtásához ennyi is bőven elég. És ez akkor is így van, ha az európai polgárok többsége – köztük a muszlimok is – döbbenten figyelik az egyre intenzívebb vérontást.

Az európai politikusok többsége nem veszi komolyan őket, nem értik meg, hogy nem egyszerű terroristákról van szó, hanem háborúról, amelyet minden eszközzel vívnak, Irakban szárazföldi erőkkel területeket szerezve, Libanonban és a Gázai övezetben rakétákkal, Franciaországban egyelőre csak késekkel, bombákkal, géppisztolyokkal. Ugyanannak a gyilkos hadseregnek a különböző egységeit látjuk. Ha nem lesznek képesek a civilizált világ katonái már most vereséget mérni az ellenséges erőkre, akkor esetleg csak újabb milliók élete árán sikerül majd őket megsemmisíteni.

Nagyon sokan elítélik az ISIS eszközeit az arab világban, de arrafelé abban sokan egyetértenek, hogy ahol egyszer már uralomra jutottak az iszlám csapatok, oda joguk van visszamenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2015. február 20. 12:46
Tanulságos, elgondolkodtató kommentek, ugye Feldmájer úr?! Bizony, bizony.
ÁrPi
2015. február 20. 11:28
" de arrafelé abban sokan egyetértenek, hogy ahol egyszer már uralomra jutottak az iszlám csapatok, oda joguk van visszamenni." Szeretném megtudni miféle információkra alapozza a fenti jogformálási szóbeszédet ez a nagybőcsességü rabbiúr. Vajon akkor most fenyegetve érezzem magam a hivatkozott sok közelkeleti egytértő muszlim miatt és jelentkezzek az felnövö ördögi ISIS ellen induló judeokeresztes seregbe? ((A Meotisz vidéke ősi magyar szállásterület tehát az egész délkelet Ukrajnai perpatvar álprobléma mert az ottani palaolaj is meg gáz és szén stbstb minket illet.))
KannibálTatárÚr
2015. február 20. 09:31
Késő. Már felnőtetek!
kjkj945
2015. február 20. 08:14
Petike alijázzatok mind a 14 millióan és védjétek meg '''hazátokat'' a tűzfészek kellős közepében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!