Abortourizm norvég dollárból

2015. február 10. 14:40

A Patent léte önmagában igazolja a norvégalapozás jogosságát a kormány részéről: az Abortourismot is sikerült a norvégalapból pénzelni. A Patent léte önmagában igazolná a szólásszabadság szigorítását.

2015. február 10. 14:40
Bernard Gui
Tutiblog

„Patent Egyesült feat. Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület proudly presents: Abortourism – információs oldal, virtuális utazási iroda, »egy olyan non-profit, feminista ‘vállalkozás’, mely reprodukciós jogokról és szolgáltatásokról tesz elérhetővé aktuális információkat a Magyarországon és a régióban élők számára.« (...)


A Patriarchátust Ellenzők Társaságáról képtelenség eldönteni, hogy nevetséges vagy közveszélyes. Félelmetes az az utópizmus és cinizmus, amit képviselnek. Olyan emberekből áll, akik egykori önmagukat csupán szövetdarabnak tartják – mármint a megszületésük előtti állapotra gondolok. (...) Ezek a kretén állatok szerint, akiket a jobb századokban megköveztek vagy elégettek volna, az abortusz olyan, mint egy kis külföldi gyógykezelés, elmész a klinikára, kezelnek egy kicsit, aztán elmész várost nézni, beülsz egy kávéra, fürdesz a tengerben.

A Patent léte önmagában igazolja a norvégalapozás jogosságát a kormány részéről: az Abortourismot is sikerült a norvégalapból pénzelni. A Patent léte önmagában igazolná a szólásszabadság szigorítását, hogy megőrült, emberellenes ámokfutó emberijogászok ne mondhassanak és csinálhassanak bármit. Úgyhogy a szólásszabadság védelmében a Patent egyesületet meg kéne szüntetni.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. február 11. 11:03
Gépész53 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 10. 23:51 Te mit szedsz?" Mit?
Fakutya Vigyora
2015. február 10. 23:54
dr. Sproncz Júlia, PATENT Sproncz Júlia, a Születésház Egyesület jogsegélyszolgálatának munkatársa (Ez a Geréb Ágnes biznisze) http://www.origo.hu/itthon/20110505-nincs-biztositas-nem-tudnak-engedelyt-szerezni-az-otthon-szulest-kiserok.html
Fakutya Vigyora
2015. február 10. 22:27
Nemcsak az alkotmány, a baszás sem játék.
Fakutya Vigyora
2015. február 10. 22:20
A terhesség korai szakaszában a leggyakrabban az úgynevezett méh aspirációt alkalmazzák. Ennek során kitágítják a méhnyakat, bevezetnek egy hajlékony műanyag csövet a méhbe. A csőhöz egy vákuumgépet csatlakoztatnak, és a vákuummal kiszívják a magzatot a méhből. Mivel ez nem távolít el mindent, egy újabb eszközzel eltávolítják a bent maradt magzati részeket, a méhlepényt, a köldökzsinórt. Ha ezzel is végeztek, egy hurokban végződő fémpálca segítségével végigkaparják a méh belső falát, és eltávolítanak minden ottmaradt szövetet, majd ismét behelyezik a szívócsövet, hogy biztosan ne maradjon a méhben szövet. A beavatkozás után, amelyet altatásban végeznek, általában fél napig kell még kórházban maradnia a nőnek, a lábadozás hetekig tart. Ritkábban, főként a terhesség nyolcadik hetétől, a tágítás és kiürítés módszerét alkalmazzák. Ez a beavatkozás általában két részben történik, akár két napig is, mivel nagyobb a magzat, a méhnyakat is jobban ki kell tágítani. Az első napon úgynevezett lamináriákat helyeznek a méhnyakcsatornába, amelyek több órán át tágítják azt. Amikor kellően kitágult a méhnyak, bevezetik a műanyag csövet, amivel kiszívják a magzatburkot és a magzatvizet. Hiába tágítják ki jobban a méhnyakat, mint a méhaspirációnál, a terhesség 8-12. hetében a magzat már olyan nagy méretű, hogy a méhen belül kell feldarabolni, és a részeit így eltávolítani. Amikor vákuummal eltávolították a részeket, a hurokban végződő eszközzel végigkaparják a méh belső falát, hogy eltávolítsanak minden ottmaradt szövetet, és ezeket is vákuummal szívják ki a méhből. http://azeletajandek.hu/hu/cikkek/21-hogyan_vegzik_az_abortuszt_es_milyen_veszelyei_vannak_.html Aki erre azt mondja, hogy a nő alapvető, elemi joga, annak ajánlom, hogy egy gőzkazánpiszkálóval nyúljanak fel a pöcsébe és kaparják ki. Kényszermegoldásnak mondhatjuk, amihez infrastruktúra, altatóorvos, orvos, nővérek, kórház - egyszóval tb - szükséges, amit a társadalom fizet. A beavatkozás minden nőnek megrázkódtatás, fizikailag és lelkileg. Aki ezt bagatellizálja, az általában küzd a dohányzás ellen, a húsevés ellen - és a patriarchátus ellen, pedig inkább egy atyai pofon, mint egy abortusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!