Jobbik vs. felelősség

2015. február 10. 12:56

Ha Vona következetes lenne, Szegény Jónás Kálmánnál a tetőn is hálózsákok sorakoznának, annyi képviselőt, alapszervezeti elnököt kellene odaküldenie tanulmányútra.

2015. február 10. 12:56
A Körúton kívül
A Körúton kívül

 

  • „Milyen lehet a Jobbikban a jelöltkiválasztási folyamat, ha Kötél simán átment a rostán? Ha a Jobbiknak kínos az, amiket Kötél mondott, miért indították el a választásokon? Ha nem tudtak a posztokról, elég baj, hogy ezek szerint arra nem terjed ki a felelős pozícióba jelölendők ellenőrzése, hogy végigfussák az illető nyilvános Facebook-profilját.
  • Különösen vicces ez attól a párttól, aki nemrég azzal kampányolt, hogy kiszűrné a képviselők közül a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő külföldi ügynököket. Ha a Jobbikban általános egy olyan szűrés, amin Kötél átmehetett, akkor a külföldi ügynökök egyenesen hemzseghetnek náluk. (...)
  • Kicsit kell csak megpiszkálni Jobbik-alapszervezetek, képviselők Facebook-oldalait, rengeteg hasonló megnyilvánulást találhatunk. Ha Vona következetes lenne, Szegény Jónás Kálmánnál a tetőn is hálózsákok sorakoznának, annyi képviselőt, alapszervezeti elnököt kellene odaküldenie tanulmányútra.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2015. február 11. 07:46
"Voltál már nigger lakásában? A földön egy rossz matrac." Azon fekszik anyád meg a húgod :)
Akitlosz
2015. február 10. 20:10
Persze, persze. Nehogy már olyan ember lehessen politikus, aki ki meri mondani, amit gondol! Politikusnál a notórius hazudozás alapvető alkalmassági követelmény.
StG
2015. február 10. 18:35
Jónás Kálmán meg zsidózni szeret, szóval csak lesz közös témájuk.
Szúnyog
2015. február 10. 14:51
Amúgy a blog címében (A körúton kívül) miért olyan fontos, hogy a Dohány utca melyik részéről van szó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!