A Nagy Honvédő Akcióterv

2015. január 13. 09:11

Magyarországot számos csapás sújtja jelenleg is, és ezek ellen valóban védekezni kell. Bizonyos erők például a magyar munkahelyeknek üzentek hadat annyira értelmetlen indokkal, hogy kénytelenek vagyunk a puszta rosszindulatot feltételezni mögötte.

2015. január 13. 09:11
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Más, a háttérben megbúvó szereplők a közvagyon fosztogatására vetemedtek. Ilyen például, amikor valamelyik polgármester ismert maffiózóknak szuperakciós áron ad el kerületi ingatlant, vagy a saját aranyhörcsögének ad közbeszerzési megbízást. Ezek ellen fel kell lépni, talán még az is megfontolandó, amit – hoppá, mi a fene, nicsak, ki beszél! – pont Rogán Antal mond: hogy szarunk az adatvédelemre, és lebuktatjuk őket mindenáron. Valóban nem állapot, hogy egyenként kelljen kiperelni minden lapot az efféle szerződésekből, és aztán se kattanjon senkin a bilincs.

Van olyan gyanús alak, aki szemmel láthatóan Magyarország nemzetközi lejáratásán dolgozik. Erre számtalan példa akad, de elég két napot visszatekerni. Kimegy mondjuk a szólásszabadságért rendezett tüntetésre Párizsba, ahol eleve kiköpnek tőle, majd még ott helyben igazolja, hogy tényleg nem holmi gúnyolódó rajzolók érdeklik őket ebből a témából, hanem hogy a bevándorlás rossz, ahogy van. Erre természetesen udvariasan kinevetik, úgy is mint annak az országnak a miniszterelnökét, amelyből százezrek mentek Nyugatra szerencsét próbálni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. január 13. 16:11
A nemzet tragédiája a felcsúti kisember uralkodása...
briganti
2015. január 13. 15:52
Nini, egy szarkupac. Jé, beszél is.
Ouroboros
2015. január 13. 14:28
Elemien hibátlan.
Peter8811
2015. január 13. 13:52
Állítólag az adórajzfilm stúdió dolgozóinak is felmondanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!