A Juhász

2015. január 17. 16:44

Ma az ellenzék legütőképesebb alakja Juhász Péter.

2015. január 17. 16:44
Tamás Ervin
Népszabadság

„Gondolom, a Milla sem emésztette meg könnyen a csúcsra járatott, kissé link mozgalmárt, aki sokszor hamarabb beszélt, mint gondolkozott, néha ott is robbantgatott, ahol izzadtan építkeztek, majd beadta a derekát a párttá váláshoz. Persze megtalálta őt a mai hatalom is mint a Kendermag Egyesület hajdani aktivistáját, ragadt a bélyeg: drogosként vonulhatott be a közéletbe. Ellenfelei a karaktergyilkosságig nem jutottak el vele szemben – más súlycsoportban indult, mint Gyurcsány, a tét sem volt akkora.

De nem ez a lényeg, hanem az, ahogy betagozódva, nyilván sokszor alkalmazkodva, mégis maradt egyéniség, s képes volt V. kerületi kampányának lendületet, tartalmat, arculatot adni, amivel nem sok társa dicsekedhetett. Ahogyan kitalálja és tűzön-vízen át végigviszi akcióit. Ahogyan mondandója lett. Ahogyan megnyilatkozásai egyre inkább konkrét tapasztalásokon át jutnak el az érvekig, nem laboratóriumi, kimódolt a szövege, hanem jól előadott és érthető: terepen politizál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. január 19. 03:46
Tamás Ervin! A Kendermagos egy gyékényen árul Gyurcsány, Szanyi, Török Zsolt és mások, magukat ütősnek gondolókkal: Többet visznek, mint hoznak a "demokratikusok" konyhájára, mármint szavazatot. Megmutatta a 3 veszteség is és még most sem hiszik?
hátakkor
2015. január 18. 14:50
"Ma az ellenzék legütőképesebb alakja Juhász Péter. " Klafa! Sztem meg a Kis Soma Ábrahám..
választópolgár
2015. január 18. 12:48
akkor inkább boxolnia kéne
Burmin
2015. január 18. 12:00
A Juhász ? Megbolondult Tamás úr ? Vagy ennyire tellett a holnapi betevő miatt ? Komolytatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!