Elvi kérdés

2015. január 24. 18:01

Az EU nem Európa, hanem egy gazdasági társulás. Gazdasági társaságok lobogóit pedig nem áll szándékunkban kitűzni a magyar nemzeti parlamentre, tehát a házelnök nagyon is helyesen cselekedett.

2015. január 24. 18:01
Székely Attila
reposzt

„Nem arról beszélek, hogy az EU-nak ne lenne igaza bizonyos kérdésekben, hanem arról, hogy egyesek folytonos alkalmazkodási kényszerrel küszködnek. Hiába: a nyugati világ a maga modernségével, bölcsességével előttünk jár, a mi dolgunk pedig nem más, mint követni őket, hogy mi is felzárkózzunk hozzájuk. Ott már tudják, ott már értik, de itt, ebben a mucsai Magyarországon, áh, ne is folytassuk.

Meglehetősen gyerekes viselkedés, mit mondjak. Meglehetősen lenézik a saját hazájukat, ez pedig elkeserítő.

Arról nem is beszélve, hogy sokan közülük, miközben az uniós zászló kitételét követelik, pont az európaiság jegyében mondanak nemet a székelyre. Fúj, micsoda irredenta, fasiszta, nacionalista viselkedés ez, micsoda felháborító, balkáni hozzáállás, borzasztó.

Pedig az EU nem Európa, hanem egy gazdasági társulás. Gazdasági társaságok lobogóit pedig nem áll szándékunkban kitűzni a magyar nemzeti parlamentre, tehát a házelnök nagyon is helyesen cselekedett. Európa ugyanis nem egy ország, hanem egy kontinens megannyi állammal, néppel, nyelvvel, gazdasági érdekkel és problémával. Több az EU-nál, hiszen történelme sem az ötvenes években kezdődött, különösen nem 1993-ban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. január 26. 10:57
Olga néni úgy tudta ( honnan?), hogy a fejlett Nyugaton már megoldották a villamos energia ipari méretű tárolását..
incze
2015. január 25. 18:00
elvi kérdés: az eu nem egy gazdasági társulás. pont. vannak akik annak tekintik (pl. valami székely attila nevű fazon, nem ismerem), és nagyon sokan nem tekintik annak.
Magyarvagyok?
2015. január 25. 12:24
"Fúj, micsoda irredenta, fasiszta, nacionalista viselkedés ez, micsoda felháborító, balkáni hozzáállás, borzasztó." MARADJUNK ENNYIBEN!!!
naugye!
2015. január 25. 09:31
Mit keres akkor a magyar zászló egy gazdasági társulás intézményein? Azonnal leszedetni az összes magyar zászlót ez EU-is intézményekről. Ha szép szóval nem megy, akár erővel is. Teringettét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!