Havasi Bertalan 5+1 legszebb pillanata

2015. január 30. 22:30

Egészen biztosak vagyunk abban, hogy Havasi Bertalan Hungarikum.

2015. január 30. 22:30
Szabolcsi Gergely
Alternatíva

Bár múltheti listánkon nem szerepelt, egészen biztosak vagyunk abban, hogy Havasi Bertalan Hungarikum. Nem arról van szó, hogy ilyen formátumú ember más országban nem terem, hanem arról a tényről, hogy más országban ezek a figurák ritkán szoktak eljutni odáig, hogy miniszterelnökök sajtófőnökei legyenek.

Mivel úgy érezzük, hogy Havasi Bertalan mindezért méltatlanul kevés elismerést és figyelmet kap, ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát karrierjének legszebb pillanataiból.

1. A BBC-affér

Kezdjük mindjárt a legaktuálisabbal. Már az is szép teljesítmény, hogy egy sztereotip magyar turista retorikai eszköztárát bevetve próbálja meg lepattintani az angol közszolgálati média munkatársait, azonban mindezt fokozni tudja azzal, hogy sértődött hangú közleményben osztja ki az erről beszámoló újságírókat.

2. Összecsapás a holland újságíróval

 

Tavaly augusztusban történt, hogy a hiperaktív Havasit megunó holland újságíró diszkréten fejbe verte a sajtófőnököt a mikrofonjával, amire a legnagyobb természetességgel kezdett el magyarul fenyegetőzni. Mondjuk úgy, hogy nem lennénk a holland újságíró helyében.

3. A felforgató újságíró megrendszabályozása

Elnézve ezt a videót azt kell mondanunk Havasi pályát tévesztett. Nyilvánvaló, hogy házmesternek kellett volna mennie.

4. A küldetés: figyelni az emberek nyugalmát

Úgy látszik Havasi számára a legfontosabb mindig az, hogy az embereket semmi sem zavarja meg az ünneplés közben, a kérdés már csak az, hogy az oly gyakran emlegetett legközelebb mikor fog bekövetkezni.

5. A vallomás

Talán úgy tűnik, hogy Havasi Bertalannak nincs szíve, de ez tévedés, van neki, de azt egyetlen embernek tartogatja. Ami a középkori lovagoknak szerelmük kendője, az a sajtófőnöknek gazdája eldobott kólásdoboza. Ne aggódj Berci, mi szurkolunk, hogy egyszer beteljesedjen szerelmed!

+1 A Haáz Sándor kontra Havasi Bertalan párbaj

Először a Magyar Nemzet írta meg azt, hogy Havasi Bertalan több - egyébként kormányközeli - újságíróval, fotóssal szemben is erőszakon lépett fel. Az egész ügyből kerekedett egy nem túl izgalmas minibotrány, aminek mi csak legfontosabb elemét emelnénk ki, mégpedig azt, hogy Haáz Sándor fotós kimondta azt, amit mindannyian gondolunk: Havasi Bertalan egy pöcs.

És nektek melyik a kedvenc Havasi Bertalan pillanatotok?

Videók forrása: atv, hvg, 444
Képek: index, 
szarvas

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. november 16. 01:21
Haha... nagyon idegesíti a Bukott Ballib Buzeránsait, hogy a magyar miniszterelnöknek van egy sajtófőnöke, aki végzi a dolgát (és nem áll le velük haverkodni...)!
tango47
2018. november 16. 01:20
Most már látom, hogy miért utálják úgy a hollandokat az egész világon. Jobb helyeken az adott miniszterelnök testőrei összecsomagolnák és elvinnék egy kis beszélgetésre arról, hogy mi illik és mi nem.
tobzoska
2018. november 16. 01:20
A havasi gyopár egy növény, a Havasi gyökér meg egy lakáj.
becike4
2018. november 16. 01:20
Újságírónak kötelező az interjúalany nyelvét beszélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!