Működő rendszer

2015. január 06. 10:32

Nem értem – és ebből a szempontból a megyei matrica csak példa, nem egyedi eset –, hogy egy új rendszert miért kell pillanatok alatt bevezetni?

2015. január 06. 10:32
Somodi Géza
Kisalföld

Legtöbben azt hiszem, úgy vagyunk, hogy nehéz előre kiszámolni, jól járunk vagy sem. De nem is ezzel van igazán bajom. Hanem ezzel a szélvészsebességgel. Nem értem – és ebből a szempontból a megyei matrica csak példa, nem egyedi eset –, hogy egy új rendszert miért kell pillanatok alatt bevezetni? Mintha valakinek a fejéből kipattanna egy ötlet, és parancsba adná, hogy azt rögvest be kell vezetni. És nem érdekli, hogy van-e rá elég idő, gördülékeny lesz-e a bevezetése, vagy sokakat felbosszantanak a sietséggel, ne adj’ isten még némi kárt is okoznak vele. Mert tudja, a gépezet arról is gondoskodik, hogy mindenkihez eljusson a jó hír: az új rendszer gördülékenyen működik, az emberek elégedettek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. január 06. 19:16
Géza! Tavaly nyáron hallottam először, hogy fizetős lesz az M0. Van még kérdés?
talán
2015. január 06. 14:52
Egy autósújság (az autó)januári számában az alábbi kérdést tette fel olvasóinak: "-Ön vásárolna az egész országra érvényes egynapos (24 órás)autópálya-matricát 1000 forintért?" Nem tudom hogy ez egy kiszivárogtatott elképzelés-e, de sokan örülnének ennek.
Akitlosz
2015. január 06. 13:16
"Nem értem – és ebből a szempontból a megyei matrica csak példa, nem egyedi eset –, hogy egy új rendszert miért kell pillanatok alatt bevezetni?" PÉÉÉÉÉÉNZÉRT! Érthető?
gyurmandia73
2015. január 06. 12:57
Van egy barátom aki sugárban hány Orbántól de neki tetszik a megye matrica. Budapesten dolgozik de Erdőkertesen (Gödöllő magassága) lakik és 5000 forintért naponta kb. 25 percet spórol majd az utazással. Eddig Fóton kersztül kanyargott össze-vissza most majd a pályát fogja használni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!