Jobb félni, mint meccset nézni

2015. január 14. 07:49

Ezen a ponton megszólal egy borízű hang, valahonnan Kelet-Európából: He, nálunk nincsen bevándorló, oszt nem is lesz, mert mi olyan faszák vagyunk. Ha elfingotta volna magát, kisebb kárt csinált volna.

2015. január 14. 07:49
Professzor Pizka
Ráérünk

A kérdés már nagyon régen a hogyan. Megoldási kísérlet van sok, ezek eddig meglehetős liberálisak voltak. A merényletek valóban a kicsit konzervatívabb irányba fogják lökni az eseményeket, de nem szabad elfelejteni, hogy szinte az összes országban komoly szavazóbázist is képeznek a már bevándoroltak. Párbeszéd fog kezdődni, keményebb fellépés a szélsőségek ellen, ugyanakkor gyorsuló integráció jön a normálisaknak (hiszen nagyon nem akarnak majd szélsőségesnek látszani). Óriási kihívás ez, de Európa meg fogja oldani.

Ezen a ponton megszólal egy borízű hang, valahonnan Kelet-Európából: He, nálunk nincsen bevándorló, oszt nem is lesz, mert mi olyan faszák vagyunk. Ha elfingotta volna magát, kisebb kárt csinált volna. Megmutatta, hogy semmit se ért abból, ami történik, képes az összeurópai gyászszertartáson, ahol egyszerre van jelen Izrael és Palesztina vezetése, is mondani egy hegyeset az otthoni széljobbnak. Mint Marine le Pen, aki egy fotóval sikeresen lábon lőtte a pártját.

Elmondta magáról és országáról, hogy kösz, nem kér azokból a tízmilliárdokból, amelyet Európa antiterrorista és menekültügyi fejlesztésekre költ a következő pár évben. Külső schengeni határállamként nem akar vezető szerepet játszani, de legalábbis fű alatt visszasunnyogni a normális Európai országok közé.

Ha borízű büfögéséből nem lett volna ez világos, fogta magát, lelécelt a temetésről és elment meccset nézni, hazafelé meg még beadtak egy kis madárlátta rántott húst Rasinak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. január 14. 10:37
"Elmondta magáról és országáról, hogy kösz, nem kér azokból a tízmilliárdokból, amelyet Európa antiterrorista és menekültügyi fejlesztésekre költ a következő pár évben." Én éppen ezt becsülöm: nem adja el a hazáját még tízmilliárdokért sem. (elég önleleplező poszt!)
MZ/X
2015. január 14. 10:36
Nem lehet, hogy ez a Pizka azonos a Fábius nevű ultralibsi eszementtel a varanus.blogról? A két poszt nagyon hasonló: http://varanus.blog.hu/2015/01/13/tul_sokat_var_el_a_vilag_es_az_orszag_orbantol
Jason Bourne
2015. január 14. 10:34
Aki nem tanul a történelemből az mindig ugyanazokat a hibákat elvéti, újra és újra. A történelmi Magyarország befogadó volt, jött ide mindenki akinek nem volt otthon maradása, aztán az első adandó alkalommal elvették a vélt jussukat. Úgyhogy a félelem az idegenektől a magyarokban nem rasszizmus, kirekesztés, csupán a negatív tapasztalatok miatti jogos félelem. Tanulhatna a történelemünkből Nyugat Európa is...
néhai Ch.Pilot
2015. január 14. 09:56
Hogy azért a cikkről is írjak: egészen elképesztő ostobaságról, ősbutaságról tesz tanúbizonyságot! Se logika, se józan ész, se kulturáltság, se hazaszeretet... egyszerűen semmi nincs ennek az emberszabásúnak az agyában. Illetve van: elvakultság, gonoszság, gyűklölet. És sötétség. Sok-sok sűrű sötétség. Az ember azt hinné, a 21. században ennyire kretének azért már nem-igen akadnak, aztán mégis. De arra van esze - meg pénze - ennek az isten barmának, hogy számítógépet, vagy laptopot vegyen magának, meg internethozzáférést, és nekihevülve gyalázkodjon. Mert mi si a probléma? A más kultúrájú népek bevándorlásának engedése, sőt forszírozása eleinte jó ötletnek tűnt (olcsón elvégzik az alantas munkát, ellátásukat tekintve igénytelenek, alázatosak, stb.), de mára kiderült, hogy sokkal több bajt okoz, mint hasznot. Halálos bajt. Jobb lenne, ha nem is lennének itt. Ennek meg két megoldása lehetséges: 1. el kell küldeni őket (ahol már ott vannak), 2. nem kell beengedni őket (ahol még nincsnek, vagy nem annyian). Kétsáégtelenül az utóbbi a tisztább, kevesebb költséggel, kisebb konfliktussal járó (persze nem teljesen konfliktusmentes) megoldás. A baj megelőzése mindig a legjobb megoldás! Ez mindenre igaz. De csak azért, mert Orbán miniszterelnök úr mondta ki ezt, azonnal tagadni kell, támadni kell, gyalázkodni kell. Nem megtárgyalni, megvitatni (főleg nem emberi hangon), hanem nekiesni, és teljes primitív, tahó, lumpenproli vehemenciával támadni, földbe döngölni, ami a csövön kifér. Ez a ballib oldal! Ilyenek a szavazóik! Ha Magyarországon ezek alakíthatnának kormányt, az egy elképesztő vészkorszak lenne! Ez a fickó meg a legszadistább ÁVÓ-sok egyike. Professzor Pizka! A saját érdekedben: dogolj meg! Ui: Én nem tudom, hogy kik kaparintották meg a Mandiner vezetését, de ennyire színvonaltalan, nettó uszításokat közölni, hát ez lejjebb van, mint a Charlie Hebdo! Szinte azt kell mondani: szerencséjük, hogy a keresztények nem olyan fanatikusak, mint a muszlimok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!