Külső felforgató tevékenység a demokráciában

2015. január 06. 11:23

Fiatalokat, mint szarvon kötött marhákat visznek a liberalizmus mészárszékére. Parazitabűnözéssel, droggal, celebek kényeskedésével, cukiskodásával bontják a társadalmat.

2015. január 06. 11:23
Kovács G. Tibor
Gondola

„A liberálisok vandalizálják a társadalmat.

Fiatalokat, mint szarvon kötött marhákat visznek a liberalizmus mészárszékére. Parazitabűnözéssel, droggal, celebek kényeskedésével, cukiskodásával bontják a társadalmat. Tudatot rombol a kulturális selejt, a művészeti gagyi, a szélsőségnek követendő mintává emelése.

Mindezt korlátlan pénztámogatással.

Vörös gárdisták sem dobálnak klaviatúrát ingyen, nem másznak kerítést, nem őrjöngnek erkélyen fillérekért. Elfogyott a pénz, eltűntek az emlékmű miatt hisztizők. Megoszlott a pénz – megoszlott az ultra liberális egységfront. Csak a dacos ellenségkeresés maradt meg.

Ehhez is külső szellemi hátország kell.

A belső vezérürük üresfejűsége azt a látszatot kelti, hogy mozgalmuk könnyen semlegesíthető, kompániájuk hatástalanítható, korrupt szerzéseik leleplezhetők, a főkorruptak passzra tehetők, és egykori birodalmuk jelképesen autóparkolóvá gyalulható.

De nem, mert kártevésük megfékezhetetlen.

A liberalizmust nem lehet lerombolni, a liberalizmus maga a rombolás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2015. január 07. 03:54
:D mekkora egy elmebeteg suttyó ez a kovácsté, fantasztikus. de voltaképp miért tette ki a mandiner? azért ritkának nem mondható, bár szép példány.
Eltünt
2015. január 07. 01:34
Cikk jól összefoglalja a tüncizők személyiségét dühöngését örjöngésétm,céljukat .
Eltünt
2015. január 07. 01:29
Találó a vörösgárdista megjegyzés,cikk valóságot tartalmaz .Vak aki nem látja vörös zászlót lengetők ,gyilkos Che Qevara pólóban terrorista narkós dühöngő sokaságot láttunk .Mindez amerikai háttét támogatással.
gatyakorc
2015. január 07. 00:09
Ez a cikk kiváló paródia ... lenne,de komolyan van gondolva,és ez inkább ijesztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!