Erőszakspirált indíthat el a liberálisok vörös gárdája

2015. január 18. 14:40

Ha a forradalmi elit imázsa mögött a politikai salak füstölög, ha a hivatásos forradalmároknak látszó szerzetekről kiderül, hogy bérencek – a hatás kiszámíthatatlan.

2015. január 18. 14:40
Kovács G. Tibor
Gondola

„Utcai hőzöngéssel rohamoz a liberális imperializmus.

Populista bűzbombákat pukkant, mert a liberális uralom alatt létrehozott – feudális jellegű – kiváltságos osztály előjogai sérülnek: valódi demokrácia kezd kialakulni, élősködők nélkül. Vadul folytatják a kampányt a tények ellen – mint Sztálin tette.

Néha intellektuális régiségek szólalnak meg Berlinből.

Ezek a hőskultusszal felépített gerontokraták egyre enerváltabbak azonban. És senkit nem érdekelnek már a liberális őskövületek. A tömeg ugyanis fél a keményvonalasoktól, és elretten az agresszív, társadalomellenes viselkedéstől.

Mindamellett védekezni próbál – és ez a kockázat!

A liberálisok vörös gárdája a maoista hadviseléssel választ generálhat. Az erőszak – erőszakot kelthet. Ha a forradalmi elit imázsa mögött a politikai salak füstölög, ha a hivatásos forradalmároknak látszó szerzetekről kiderül, hogy bérencek – a hatás kiszámíthatatlan.

Civilizálni kell a felbérelteket, ne indulhasson el az erőszakspirál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2015. január 19. 13:26
Mit bánom én, hogy érdemes, vagy céltalan a dolgom? Patak vagyok: kérdjem-e, hogy habomat hova hordom? Harcolok: nem tudom, kiért és nem tudom, ki ellen. Nem kell ismernem célomat, mert célom ismer engem. -Weöres Sándor- A célról --- Már rég meg akarom kérdezni, hogy: te egy maradasi.abel nicknevű mandis vagy, aki Sallai Róbert Benedek rajongó? Vagy te vagy Sallai Róbert Benedek, aki úgy csinál mintha lenne egy madarasi.abel nicknevű mandis rajongója?
Fakutya Vigyora
2015. január 18. 20:55
Elsőre úgy olvastam: erőszakpinát indithat el a vörös gárda. És beugrott a vad mangalica.
Tintamin
2015. január 18. 19:08
Jujj.. Utoljára a nyolcvanas években ment ez a stílus, csak akkor az imperialisták voltak az ellenség. Hiába: Magyarország belecsúszik valami ostoba hűbéruralmi kommunizmusba Viktorék segítségével, az ún. jobboldali gondolkodók meg csak annyit tudnak csinálni, hogy Orbán seggét nyalják, és "fújfújliberálisok". Miközben nem veszik észre, hogy már rég nem erről szól a dolog. Hanem arról, hogy ki lopja ki a szemünket minket hülyének nézve.
cutcopy
2015. január 18. 17:54
"Vadul folytatják a kampányt a tények ellen" De lassan kezd kiégni a diktatúra-szegénység-haverimutyi aranyháromszögük..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!