Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Simicska cége 20-szoros hasznot húz az V. kerületben

2015. január 11. 11:47

Ebben a kerületben, ahol nem csak a budapestiek nagy része halad át naponta, de a turisztikai szempontból is kihagyhatatlan célállomás, a teljes közterületi reklámból befolyó bevétel mindössze 11 millió forint egy évben.

2015. január 11. 11:47
Juhász Péter
Facebook

„Tudod mennyit bevétele származik az V. kerületnek a MAHÍR-tól hirdetőoszloponként? Normál esetben havi 8000.- forint, ha kiemelt helyen van, akkor 17.000.-, ha meg is van világítva, akkor 21.000.-.


Tudod mennyiért adja tovább Simicska cége ezeket felületet? Ha valaki egyben kiveszi az egész oszlopot, akkor átlagosan havi 200.000.- forintért, de ha kivilágított, és kiemelt helyen van, akkor 370.000-ért. Ez nagyságrendileg egy 20-szoros szorzó.

Ez kinek éri meg? Az ország legfrekventáltabb kerületének, vagy Simicskának?

Rendkívül érdekes adat, hogy ebben a kerületben, ahol nem csak a budapestiek nagy része halad át naponta, de a turisztikai szempontból is kihagyhatatlan célállomás, a teljes közterületi reklámból befolyó bevétel mindössze 11 millió forint egy évben.

Ebben az összegben már benne van a házak felújításánál kirakott hálóktól a megállítótáblákig minden más köztéri reklámfelület kiadása is, nem csak a MAHIR oszlopok.”
 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka
2015. január 12. 09:13
Narancsdroidok. Újjongtok, hogy lopják a pénzünket?
Peter8811
2015. január 12. 07:15
"Simicska cége 20-szoros hasznot húz a Belvárosban Juhász Péter" Na és? Mondaná szépreményű Horn Gyula bátyád két feles között!
justiceforhungary
2015. január 11. 21:32
neked kuss millás
miama
2015. január 11. 19:50
Jó lenne, ha ez a fickó először a saját "portáján" tenne rendet, mert elég nagy össze-visszaság van az életében - nem tud elszámolni arról, hogy sok éve miből is él és tartja el a családját. Ha ott rendet tett, akkor talán a hitelessége is helyreáll, bár ebben kételkedek. De addig is jó lenne ha befogná a po...ját, mert egy hiteltelen senkiházi! Egy haszonleső, link alak - nem is értem, hogy lett ez az alak ugymond "politikus". Árad belőle a prosztóság, a primitívség, a butaság, a linkség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!