Így fogunk túllépni a 25 éven

2015. január 04. 17:46

A PKP útiterve jóval összeszedettebb a több ellenzéki erőénél, a céljaink színvonala enyhén szólva kiemel minket a mezőnyből.

2015. január 04. 17:46
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

„A párt alapvető megjelenésében készen fog állni január végére, de e forrásokat kell bővítenünk (és bővítjük) a mérhető politikai siker érdekében, illetve kérünk minden érdeklődőt, aki bármelyikhez hozzá tud járulni, illetve a párt tagjaival és aktivistáival való személyes találkozók során kész meggyőződni arról, hogy a források rendelkezésre állása el fog vezetni a párt befolyásának növekedéséhez és a fenti céljainak megvalósulásához, írjon nekem a [email protected]. A PKP útiterve jóval összeszedettebb a több ellenzéki erőénél, a céljaink színvonala enyhén szólva kiemel minket a mezőnyből, tehát nem fogunk csalódást okozni azoknak, akik részt kívánnak venni a párt munkájában. Az érdeklődők ne feledjék, hogy még egy évesek se vagyunk, és a Fidesznek például tíz év kellett ahhoz, hogy először kormányra kerüljön jóval kedvezőbb politikai környezetben is – azért dolgozunk ugyanakkor, hogy nekünk kevesebb is elég legyen. 

A feladat érdekes, és a sikerére éppen 150 éve vár Magyarország. Le kell zárnunk a modern kori sodródásunk (a nemzet sodródásának) a törökdúlásnál is károsabb korszakát, és végre ki kell egyeznünk önmagunkkal, hogy a boldogság egyenlő esélyeivel kapcsolódhassunk be a sikeres nyugat-európai országok együttműködésébe. A párt polgári volta mindenekelőtt azt jelenti, hogy csak a polgárok részvételével, az ő munkájuk eredményeként, és az ő ellenőrzésükkel épülhet fel – ahogy Magyarország is. Ezzel összhangban ez a blog mindvégig tudósítani fog a szóban forgó szervezési folyamat állásáról, a sikerekeiről és a gondjairól egyaránt. Kövessétek a blogot, rendben, de legyetek ambiciózusabbak: vegyetek részt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenonküp
2015. január 13. 07:57
Hülyeségről lehet okosan írni és okos dologról hülyeséget. A kommentariátus itteni populációja föl sem tudja fogni eme distinkciókat, az ennél finomabbakat még inkább el fogja véteni. Ostoba kommentálók ostoba megjegyzéseket fűznek ostoba kommentekhez. További gyári hiba avagy születési rendellenesség a humorérzék hiánya. S ez bizony unalmas lamentálássá tesz az egész itteni katyvaszt. Erőteljesebb kifejezésekre nem ragadtatnám magam. Így is gyöngyöket disznók elé volt ez a komment.
Mich
2015. január 05. 01:42
Na már pártja is van a Mandiner udvari bolondjának: Petike Kommunista Pártja (PKP)...
Akitlosz
2015. január 04. 22:33
Enyhén szólva még a Liberális pártnak is több szavazója van.
néhai Ch.Pilot
2015. január 04. 21:12
Egy őrült naplója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!