Doxa

2015. január 16. 10:56

A magyar kormányt most lehet dicsérni, hogy időben intézkedett a devizahitelesek kimentéséről.

2015. január 16. 10:56
A szerk.
Népszabadság

A védelmi gát elbontása miatt pánik söpört végig a tőzsdéken és a devizapiacokon. A frank jegyzése a 400 forintot is meghaladta, ami a vicc kategóriájába tartozik. A Doxa az Doxa marad, ugyanazt az időt mutatja, csak most szokatlan módon kicsit előresietett. Vissza fogják állítani, mert a rendszer működéséhez a pontos idő ismerete nélkülözhetetlen.

A magyar kormányt most lehet dicsérni, hogy időben intézkedett a devizahitelesek kimentéséről. Már délben be is robbant Varga Mihály minisztériumának saját előrelátását magasztaló közleménye. Egyelőre a többség valóban páholyból szemlélheti, hogyan rendeződnek az árfolyamok. Mások nagyon nem.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. január 17. 09:23
No, ilyet sem írt még a Népátszabó!
Eltünt
2015. január 17. 04:23
Végre ISMÉT egy nagyszerű GYŐZELEM, amit nem lehet félremagyarázni!!Hajrá Viktor, Hajrá Magyarország!! Orbán úr másodszor mentette meg az országot a csődtől,először 2010-ben gyf-bajnai bukása után, két hétre voltunk a csődtől .És most a svájci bedöntéssel Orbán urat jogosan ünnepli az országunk ,van miért .Külföldről próbálkoznak az országunkat különféle trükkökkel elgáncsolni.
grad
2015. január 16. 18:49
Nem árt emlékeztetni mindenkit, hogy a nagyon demokratikus, a szegényekért aggódó ballib oldal hogy állt hozzá anno ahhoz a sztorihoz, amit amúgy ők akassztottak a nép nyakába: "Nem lenne helyes megmenteni a devizahiteleseket" - fogalmazott Simor András jegybankelnök 2008-ban.
teljesenertelmetlen
2015. január 16. 17:14
Lehet, hogy a Varga meg a Matolcsy kicsit jobban ért ehhez a dologhoz, mint az ortodoxok... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!