Hol ér véget a papa hatalma,és mikor kezdődik az önálló élet?

2014. december 19. 13:45

Ha Ráhel önerőből finanszírozza az iskoláját, akkor miből? Itt most én karriertanácsot szeretnék tőle kérni, hiszen a szállodaiparban az első 3 év alatt nem lehet tizenmilliókat összespórolni.

2014. december 19. 13:45
Szarvas Norbert
IFL, az őszinte gazdaság

„Arról szól a történet, hogy aki belefolyik a politikába a miniszterelnök lányaként és kampányol, az ne csodálkozzon azon, hogy közszereplővé avanzsálva fókuszpont lesz. De a biztosítékot nálam nem ez verte ki, mert pont nem érdekel Orbán Ráhel, az élete és a tervei. Onnantól kezdett nekem érdekes lenni a dolog, amikor kiderült, hogy egy baromi elit iskolában tanul tovább, aminek a díja 58.860 CHF (15M forint). Ha őszinte akarok lenni, akkor egy ideális világban nem rökönyödnék meg azon, hogy egy ország legfontosabb politikusának futja ilyesmire. Ismétlem, egy ideális világban. Magyarország viszont minden, csak nem ideális, amikor papíron a saját vagyonnyilatkozatok alapján Orbán Viktor vagyona alig több, mint az Auchan bármelyik csoportvezetőjéé. Ha pedig így van , akkor miből futja egy olyan elit sulira, amit nem biztos, hogy havi 500-800e forintos netto jövedelemből lehetne finanszírozni egy olyan életszínvonal mellett, mint amit Orbánék is élnek?

Innentől azt gondolom, hogy közügy lett a dologból, hiszen a bevallott s köztudott bevételei alapján nem gondolom, hogy simán tudna a miniszterelnök egy ilyet sulit finanszírozni. (...) Ha Ráhel önerőből finanszírozza a saját iskoláját, akkor merül fel a kérdés, hogy miből? És itt most én karriertanácsot szeretnék tőle kérni, hiszen az ismerőseim szerint kezdőként a szállodaiparban az első 3 év alatt nem lehet tizenmilliókat összespórolni, kivéve ha tulajdonos vagy. De ő nem volt az (papíron)! Ha tényleg ő spórolt össze ennyi pénzt az életszínvonala mellett, akkor valóban autonóm személyként ment el az interjúra, vagy az Orbán nevet váltotta pénzzé? Akkor pedig hol ér véget a papa hatalma,és mikor kezdődik az önálló élet? Akkor, amikor már a pénzt kell felvenni a számláról?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. december 20. 08:43
Mint ismeretes, A Fidesz elnökének interjúkötete, A történelem főutcáján 18 milliós bevételt hozott a család számára. Becslések szerint Lévai könyve ennél is többet hozhat. (Már tudjuk 21 milliót hozott) Nos ebből nem futja oktatásra? Lám csak a lumpen proliknak kell lopni ahhoz, hogy boldoguljanak.
formaegy
2014. december 19. 18:18
Kivétel nélkül mindenki szégyellje magát aki képes AKÁRMELYIK !!!!! politikus gyermekét bemocskolni a politikával! Szégyen, gyalázat aki képes ilyen gané szintre süllyedni! Szánalmas, gerinctelen szarháziak!
puszika
2014. december 19. 16:24
Az a helyzet Szar-Vas,hogy nem mindenki olyan buta mint te!!! Persze lehet,hogy magadnak, te vagy a mérce!! Ez is szempont!!
komondor
2014. december 19. 16:24
Undorító ez az egész Orbán család!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!