Hazugságokat állít az Egyenlítő blog

2014. december 07. 17:12

A Magyar Liberális Párt honlapján a kampány kezdetétől elérhetőek azok az adatok, amelyek igazolják azt, hogy mikor mire költött a párt a kampány ideje alatt.

2014. december 07. 17:12
Liberálisok
Liberálisok.hu

„Az Egyenlítő blogon 2014. december 7-én megjelent írás egy hazugsággyűjtemény. A Magyar Liberális Párt önkormányzati választási kampányát egy belföldi hitelintézettől felvett kölcsön, valamint az állami támogatásból származó anyagi forrás fedezte – mint ezt a kampány során többször is tisztáztuk a sajtó nyilvánossága előtt. 


A Magyar Liberális Párt honlapján a kampány kezdetétől elérhetőek azok az adatok, amelyek igazolják azt, hogy mikor mire költött a párt a kampány ideje alatt. A bejegyzésben megnevezett mindhárom kilépett tag – Vargha Nóra, Popper Gábor, Rózsa Mihály – egybehangzóan cáfolja az Egyenlítő blogon megjelenteket. Popper Gábor kiemelte, a leírtaknak megfelelő helyzet soha nem történt meg, és visszautasítja, hogy a nevét összekötik olyan valótlan történésekkel, amelyek a párt  politikai ellenfeleinek érdekét szolgálják.

A Magyar Liberális Párt – a sajtószabadság elkötelezett híveként - helyreigazításra kéri az Egyenlítő blog szerkesztőjét. Amennyiben ennek nem ad teret, kénytelenek leszünk jogi lépéseket tenni az ügyben.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2014. december 08. 14:01
A zsidók pénzelik az összes ilyet, fidesz, szdsz, mszp ésatöbbi...
Akitlosz
2014. december 07. 23:17
Na és? Nem teljesen mindegy, hogy egy blog mit ír?
Methodic
2014. december 07. 23:09
Magyar Liberális Párt nevű egyszemélyes képződmény a létszám ellenére elég szép kis összegből kampányolt. Vicc, hogy adtak nekik hitelt... Gabika vajon honnan szedte össze...és mit ad cserébe? Ez sokkal érdekesebb történtet, inkább ezzel kéne foglalkozni. Az egyenlítő meg nyilván hazudik, ahogy általában. Ez most épp milyen álbotrány előszele?
alex.leopardi
2014. december 07. 22:36
olyan nincs,hogy Magyar Liberális Párt,fodorgabcsi pártféleség,az igen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!