Nem szavazza meg egy MSZP-s sem

2014. december 16. 08:43

A díjfizetés alóli mentességről ma van szavazás. Tegnap csak arról szavaztunk, hogy ma szavazunk róla. És természetesen nem szavazza meg egy MSZP-s sem. Nem is értem, hogy miért gondolja ennek az ellenkezőjét bárki?

2014. december 16. 08:43
Kunhalmi Ágnes
Facebook

A díjfizetés alóli mentességről ma van szavazás. Tegnap csak arról szavaztunk, hogy ma szavazunk róla. És természetesen nem szavazza meg egy MSZP-s sem. Nem is értem, hogy miért gondolja ennek az ellenkezőjét bárki? És tegnap, a hétvégi kezdeményezésünknek megfelelően, az MSZP képviselőcsoportja benyújtotta a magyar autópálya-hálózat és városi elkerülő szakaszai díjmentességének biztosításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot is. Amiről szintén Ma van szavazás. Ma derül ki, hogy ki szavaz az új adó mellett és ellene. :)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. december 16. 10:46
Nem szavazza meg. Na és?
tevevanegypupu
2014. december 16. 10:29
Hát..hogy mást ne mondjak, talán a Zuschlág-Hagyó-Simon ügyre gondolunk..meg magára Ágika aki lógott a villamoson.
kispufi
2014. december 16. 10:19
ráférne már egy hajfestés. a színét nem árulom el, bár nem egy komoly feladvány, belátom.
Antigoné
2014. december 16. 09:52
Kibicnek semmi sem drága. Voltatok már hatalmon is, ingyenes volt az autópálya?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!