Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Korszemek VII. rész

2014. december 22. 18:03

Két város az átkos árnyán, apró magaslat és meddő síkság. Repedt sínek pattogása a hármas metró vonalán, sötétszürke szinkópa.

2014. december 22. 18:03
Kollár Dániel
Jobbklikk

„Két város az átkos árnyán, apró magaslat és meddő síkság. Repedt sínek pattogása a hármas metró vonalán, sötétszürke szinkópa. Palota, negyed rehab, burjánzó rosacea a belváros szemhéján. Csikkektől égetett körutat hámlasztó hatos villamos. A hetedik kerületet átszelő Panama-csatorna hangtompított keretszerződései. Nyolc meg a tizenhárom, a keleti Compton, a kerítésnél Ganxsta Steve, a néma mikrofon. Vámház körút kilenc, Kálvin téri aranyláz kamatmentes első álommal. Huszonhárom önkormányzat, huszonhárom plankton. A huszonnégyes villamosról lekergetett ellenőr gyűrött, üres helyszíni bírság csekkje. Slasher check-in. Egyre gyűlő lőtér, bádogrózsák tere, a lomtalanítás közepén eggyé váló kétmillió. Egy folyó, ami kettészakít.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
indiáner
2014. december 22. 19:10
Nem szólnék hozzá ehhez elsőnek, ha nem lennék éppen nemdepressziós. De azt mondta a pszichiáterem, egy évtized után személyes barátom, hogy időnként fel kell vállalni a konfliktusokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!