Tiltsunk be minden zászlót!

2014. december 29. 11:00

Svédország megint utcahosszal előzte a tolerancia terén a magát haladónak gondoló nyugati országokat. Az egyik iskolájukban már be is tiltották a svéd zászlót.

2014. december 29. 11:00
Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes

Végezetül pedig be kellene tiltani az országok saját nyelveit is. Mekkora kirekesztés már, hogy valaki teszem, azt Svédországba utazik, és nem tud szót érteni a helyiekkel, mert azok teljesen elfogadhatatlan módon svédül merészelnek beszélni saját hazájukban. Mit képzelnek ezek? Beszéljen mindeni egy azon nyelvet, így végre sikerülne lebontani bábeli örökséget.

A faji különbségeket pedig úgy lehetne a leghatékonyabban áthidalni, ha minden embert befestenének kékre. Így mindenki ugyanolyan lenne, a rasszizmus okafogyottá válna.

Ha ezeket sikerülne elérni végre, béke honolna a világban és mindenki nagy-nagy szeretetben élhetne. Milyen szép is lenne, ha az olimpián minden ország kék bőrű versenyzői egy nagy egységes kék zászló alatt indulnának. Mindig ugyanaz a himnusz menne, ha aranyat nyer valaki, így nem lennének vesztesek, mindenki csak nyerne, és persze örülne. Végre nem osztaná meg az embereket a kulturális sokszínűség, egy gyönyörű és vidám kék világban élhetnénk. Vagy mégsem?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Willard
2014. december 29. 19:17
...Egy jobb korban, amikor az ezredzászlókra a "Kipróbált, régi hűséggel - Im altbewährter Treue" felirat volt selyemhímzéssel felírva, egy letűnt korban, amikor még nagyok voltunk, nem Európa törpéi, a katonai iskolákban külön oktatták a zászló megmentését egy harc folyamán - a zászló az ezreden túlmenően a hazát jelképezte, elveszése, elfogása, feladása egy ezred részéről a főbenjáró bűnök egyike volt, az az ezred kegyvesztetté vált, elvették a nevét, feloszlatták, részeit beolvasztották más csapattestekbe. Csak az újabb korok silányították játék tárgyává a zászlót, a himnuszt, egy új, pocsék ideológia nevében, amely nem ismer Istent, hazát, nemzetet, semmiben sem hisz, sem múltja, sem jövője.
Jancsipapa
2014. december 29. 18:04
A zászló betiltása csak egy hógolyó az eszement "haladótoleráns" lavinában .(megtörtént az angoloknál is ) Söt! -egy svéd középiskolában a tornaterem fiú és lányöltözője mellé építettek egy semleges-nemű öltözőt is ...
kjkj945
2014. december 29. 17:51
http://www.nyest.hu/hirek/amerikai-propaganda-az-iskolak-mindennapjaiban I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all. Ez magyarra ültetve: „[Állampolgári] hűséget fogadok az Egyesült Államok lobogójának, és a köztársaságnak, amelynek jelképe, egy oszthatatlan nemzet Isten alatt, mindenki számára szabadsággal és igazság­ossággal.” http://hvg.hu/vilag/20131223_Kotelezo_lesz_a_himnusz_es_a_zaszlo_az_or/ Az orosz oktatási intézményeknek ezentúl kötelező lesz kiakasztaniuk a nemzeti lobogót az épületükre, valamint az oktatási szünetek utáni első tanítási napokon lejátszaniuk az orosz himnuszt - olvasható a Kreml honlapján hétfőn közzétett rendeletben. ... A másik oldal.
GV0917
2014. december 29. 12:56
"Fel a zászlóval, magasra! Egész világ hagy láthassa! Hagy lássák, és hagy olvassák, Rajta szent szó van :SZABADSÁG!" / A zsernyákok megtaposták-2006!/ Majd úgy lesz, mint régen volt,a magyar nemesség színe virága Tótországban voksolásra készül. A "mindignyaló"mezei szlovákok, mennek az alispán úrhoz-melyik pátja a népnek, -Janóé, vagy Jozsóé viszi zaszlo?? Már majdnem hajba kapnak, mikor az alispán úr a maga ssy-ával megszólal: Nem kell nekem, hogy veszekedj! Teszek én igazsag!:" Jano viszi lobogó, Jozso viszi zaszlo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!