Nyílt levél Orbán Ráhelnek

2014. december 19. 10:56

Nyissa ki a szemét és tegye fel a kérdést magának: mit tudok én, amiért félévente 15 milliós magániskolába járhatok Svájcban azon kívül, hogy a magyar miniszterelnök az apám.

2014. december 19. 10:56
Jászberényi Sándor
Hír24

„Nyissa ki a szemét, Ráhel! Nézzen végig az évfolyamtársai, a gimnazista osztálytársai, általános iskolás társai között, és keressen még valakit, aki ki tud fizetni 15 millió forintot félévente. Nem fog találni. Sőt.

Azt fogja látni, hogy az emberek nyomorogva élnek. Hogy nem elég a fizetésük, ötezer forintosával adósodnak el, pedig dolgoznak. Feltéve, ha tudnak. Igen, az Ön tágabb környezete is, akik nincsenek benne az édesapja holdudvarában.

Nyissa ki a szemét és lásson! Maga nem egy pökhendi, urizáló hazug.

Nyissa ki a szemét és tegye fel a kérdést magának: mit tudok én, amiért félévente 15 milliós magániskolába járhatok Svájcban azon kívül, hogy a magyar miniszterelnök az apám.

Ha nem tud válaszolni, akkor kérdezze meg az édesapját!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. december 19. 18:42
Ne bazd meg Jászberényi elvtárs! "...mit tudok én, amiért félévente 15 milliós magániskolába járhatok Svájcban azon kívül, hogy a magyar miniszterelnök az apám." Először is a mondat végét felejtsd el, aljadék gazember! Másodszor, a kérdést a páciens csak a szüleinek köteles feltenni és a szülők valószínűleg normális választ is adnak rá. Ha egyáltalán direktben ilyesmi családon belül felmerül kérdésként.
Zsusztina
2014. december 19. 18:29
Honnan vannak információi ennek a zugfirkásznak, hogy mit tud Ráhel? Netán ő a kabalamacija a vizsgákon?
Peter8811
2014. december 19. 18:09
Sanyika elvégeztél egy ruhatárszakot az ELTE-n aztán elhelyezkedtél a Népszabadságnál, nagy nehezen írtatok egy Teller levelet, ennyi.
küllő
2014. december 19. 17:41
Sötét, mint a zapja. Alma meg a fája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!