Legyen jobb évetek!

2014. december 31. 14:15

Barátsággal, szerelemmel, gyerekekkel, maradó szülőkkel, nagyszülőkkel. Egy könnyebben élhető és szerethető hazával. Európában.

2014. december 31. 14:15
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Ellentmondásos év volt. Felemelő és lesújtó. Legyen jobb évetek! Barátsággal, szerelemmel, gyerekekkel, maradó szülőkkel, nagyszülőkkel. Egy könnyebben élhető és szerethető hazával. Európában. 

Nincs holnaptól új időszámítás. Élet van. Amolyan nyavalyás. Talán ezért ragaszkodunk hozzá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. január 01. 21:00
Legyen jobb évünk?!...Emigrálni készülsz????
berzsian56
2015. január 01. 11:50
Fletó. Ilyen magvas , előremutató gondolatokkal akár kiülhetnél egy fára, és te lehetnél az új Oszlopos Simeon. Én már ki is néztem neked ezt a fát, nem tévededés , ha ez erősen hasonlít egy villanyoszlophoz. Van ott még hely, csak igyekezned kell.
tevevanegypupu
2015. január 01. 11:20
Magának is..felejtse el a politikát, törődjön a hamarosan megszülető gyerekével meg a többivel. Épp elég pénze van ahhoz, hogy nyugton éldegéljen, utazzon és megírja a kurva jó könyvét a baloldalról.Örüljön, hogy büntetlenül megúszta..imádkozzon és köszönje a hülye törvényeknek..a hülye bíróságnak..és Apró Piroskának.De Isten még nem mondta ki a végső szót..szóval próbáljon meg tisztességes lenni élete hátralévő éveiben.
csulokpisti
2015. január 01. 08:29
Legyen Feri! De nélküled!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!